RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,913
Sağ üstteAynısını yapıyorum hocam. Bunları nasıl bir daha sıfırlayabilirim?
Sağ üstteAynısını yapıyorum hocam. Bunları nasıl bir daha sıfırlayabilirim?
Tamamdır çok teşekkür ediyorum.3060 hakkında hiçbir fikrim yok
O tarz oyunlar oynanmaz zaten miningle. En fazla lol falan oynayın oynayacaksanız.Ben imzadaki sistemimle 29 mhs alabiliyorum ama oyun oynamaya korktum aynı anda. Oynadıklarım, Bf2042, ESO, BF1
VRam tahminen 77 falandır.Ve sıcaklık 59 derece sizce nasıl? Vramlerde sıcaklık gözükmüyor sanırım orada termometre yok.
OynanırPUBG mobile oynanır mı peki? Gameloop üzerinden.
Sıkıntı olmaz bu derecelerde ama 55 derece ve altı daha sağlıklı olur. OC ayarlarını düzgün yapmamışsınız sanırsam.Sıkıntı olur mu?
Hocam bende 2060 vardi 6700 aldim ekstradan Allah'ın izniyle gelicek ve ilk def AMD kartim oluyor mining icin tabi aldik.Belleği 1860 yap. Core 1500 core voltage ise 825
Hocam 2miners mı kullanıyorsunuz?OC yapmadan mining zarardır hocam. Hem karta hem kazanca hem elektriğe yazık.
Nicehash veya Kucoin/NBMinerHocam 2miners mı kullanıyorsunuz?
Hocam ben sizin dediğiniz ayarları yaptım uygula dediğim anda mining dondu yani bilgisayar dondu bende reset attım sıkıntı olmadan çalıştı. Ben bunu mining esnasında denedim acaba ondan dolayı mı oldu?Nicehash veya Kucoin/NBMiner
Her GPU farklı ayarda çalışabilir. 1400 MHz' e inip dene 1500 yerine.Hocam ben sizin dediğiniz ayarları yaptım uygula dediğim anda mining dondu yani bilgisayar dondu bende reset attım sıkıntı olmadan çalıştı. Ben bunu mining esnasında denedim acaba ondan dolayı mı oldu?