Basketbol ayakkabısı

Reaksiyon skoru
18
Decathlonda bulunan bi basketbl ayakkabısı var sizce önerir misiniz? 210 lira ya yada başka önerdiğiniz ayakkabılar varsa 200-300 arası

Decathlonda bulunan bi basketbl ayakkabısı var sizce önerir misiniz? 210 lira ya yada başka önerdiğiniz ayakkabılar varsa 200-300 arası

Hocam dediğiniz gibi decathlondan bakabilirsiniz ama isterseniz kaliteli bir kinetix veya o segment bir ayakkabı alabilirsiniz

Çöp kardeşim sakın alma, iki güne paramparça olur.

İki ayakkabıda iyi değil, ikisinden birisini seç dersen kinetix i seçerim o derece yani. Eğer aktif basketbol oynayan biri Decathlondaki ayakkabıyı giyse olayı anlar. Yastıklaması çok kötü, tabanı desen zaten plastik gibi bişey. Bir ara tarmak fast500 kullandım tarmak olarak alabileceğin en iyi ayakkabılardan biri. Tabanı kauçuk ve kaliteli. Önceki ayakkabım kyrie'nin özel serisi idi. Bu ayakkabı ise onu aratmamıştı aradaki fiyat farkına rağmen. Ha bide bunları kendi tecrübelerime göre söylüyorum. Senin ayak yapını veya basketbol oynanış tarzını bilemem. Bana kötü gelen ayakkabı sana çok rahat gelebilir. İmkanın varsa nike outlet, Decathlon,etichet gibi mağazalara gidip dene. Oradada bazen güzel ayakkabılar olabiliyor. Mesela benim kyrie'yi ben nike outlette piyasa fiyatının 100-150 tl altına bulmuştum.

İki ayakkabıda iyi değil, ikisinden birisini seç dersen kinetix i seçerim o derece yani. Eğer aktif basketbol oynayan biri Decathlondaki ayakkabıyı giyse olayı anlar. Yastıklaması çok kötü, tabanı desen zaten plastik gibi bişey.
önerebileceğin 200-300 arası ayakkabı varmı

O bütçeye bir tık zor bunlar iyi değil nike outletlerden 500 tl bütçeyle daha iyiler çıkat

Geri