Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Öldü çünküÇok iyi olmuş da neden ücretsiz yapma gereği duydular
Öldü çünküÇok iyi olmuş da neden ücretsiz yapma gereği duydular
Ücretsiz oynamak için bunları yapmamıza gerek yok değil mi?Pc PUBG 12 ocaktan itibaren tamamen ücretsiz oluyor vereceğim linkten ön kayıt yaparak ödülleri alabilirsiniz
Ayrıca 3 arkadaşını davet edene bol ödüllü bir çekiliş hakkı sunuluyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu damıPc PUBG 12 ocaktan itibaren tamamen ücretsiz oluyor vereceğim linkten ön kayıt yaparak ödülleri alabilirsiniz
Ayrıca 3 arkadaşını davet edene bol ödüllü bir çekiliş hakkı sunuluyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yok bunlar sadece ödül için yapılıyorÜcretsiz oynamak için bunları yapmamıza gerek yok değil mi?
Bence iyi oldu çöp mobile oynamaktan iyidirbu damı
Kayıt işlemi sadece ödül almak için sorun olmazYaparken krafton id fln diyor ben onu doldurmadan kayıt yaptım kaydımı aldı ama krafton id ile giriş yapılır tarzı şeyler gördüm ben oyuna ücretsiz erişebilecek miyim
Bende öyle duydum bedava alanlar ranked giremeyecekmişBaktım da csdeki gibi prime durumu da getireceklermiş. Şu an rekabetçide normal maçlara oranla hile oranı daha çok. Bedava olunca normal maçlarda da hile oranı artınca oyun gg.
Pubg cahiliyim ranked dediginiz ne oluyorBende öyle duydum bedava alanlar ranked giremeyecekmiş
Ranked dereceli maç demek, unranked ise derecesiz.PUBG cahiliyim ranked dediginiz ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende geçenlerde bunumu satın alsam diye konu acmistim. Ücretsiz olmasi iyi oldu![]()
Tam xboxta satin alcaktim ben oyun bitecek hilelerden yaPUBG nin anti cheatı kötü gelsin h1leler bakalım bu oyunda PUBG lite gibi olucak rez alın çok ömrü kalmadı