Aykut D.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,802
Yarın kapında diyorsa olur.Merhabalar forum sakinleri hepsiburada'dan dün gece 0.30 gibi sipariş verdim yarın kapında yazısı gördüm yarın elimde olurmu ? (Adıyamanda oturuyorum)
Adıyaman'da oturman bir şeyi değiştirmez. O ibare varsa ertesi gün gelir.Yarın kapında diyorsa olur.
Kardeşim böyle saçma sapan konular açmayın ya.Merhabalar forum sakinleri hepsiburada'dan dün gece 0.30 gibi sipariş verdim yarın kapında yazısı gördüm yarın elimde olurmu ? (Adıyamanda oturuyorum)
Çünkü bu tip ibareler adresi girdikten sonra gözükmeye başlar.Yarın kapında diyorsa olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adıyaman'da oturman bir şeyi değiştirmez. O ibare varsa ertesi gün gelir.
Yarın kapında teslimat seçeneği ile satın alman olabilir mi?Kesinliği nedir
İnsanlar nasıl konular açacağını sana mı soracak veya sen mi karar vereceksin?Kardeşim böyle saçma sapan konular açmayın ya.
Orda yarın gelecek diyor.Bunu sen ben veya o bilemez yani saçma bir konuİnsanlar nasıl konular açacağını sana mı soracak veya sen mi karar vereceksin?
Yarın kapında teslimat seçeneği ile satın almışsın dert etme.Normal kargo ile geliyor
Hepsiburada'yı çok sık kullanmadığım için bilmemem normal deilmi sipariş 1 gün ara ile geliyor normalde yarın diyince garipsedim saçmalığı ne ilgilendirir seni git yönetici moderator kişilere şikayet et onlarla haklı bulurlarsa konuyu silerimOrda yarın gelecek diyor.Bunu sen ben veya o bilemez yani saçma bir konu