Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,449
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu adamla konuştum ben parçaları falan sordum iyi bu da akım başlattı instada tuttu bayaTuruncusu da güzelAlıntıyı görüntüle
Bu adamla konuştum ben parçaları falan sordum iyi bu da akım başlattı instada tuttu bayaTuruncusu da güzelAlıntıyı görüntüle
Bende aynı şekilde ingilizce okul kursuna katılıyorum hocam çok iyi az kişiyiz zaten. Sadece konuşmayı öğretiyor baya bi ilerdim. Hadi bakalım.hocam bir gün ben de gelince avrupaya yazarım buraya
Hocam babamda o kadar okudu ama İŞLETME ZORTTElektrik hangi üni bilmiyorum galiba mühendislik sonra Ankara siyasal ve işletme vardı burada baya yerde çalıştı tecrübe olarak ondan da kabul etmiş olabilirler eczanemiz vardı battı 3 tanesisonra ordan santral var burada işletmeye geçti oradan sonra inşaata çalıştığı da oldu yani baya gezdi iş için
Sistem yok ki hocam alacaktım öyle kaldı ama sözüm olsun gerçektenSistemi ne yapacaksınız?
Biz bu adama Insignia sattık bende oradan biliyorum.Bu adamla konuştum ben parçaları falan sordum iyi bu da akım başlattı instada tuttu baya![]()
hocam bir gün ben de gelince avrupaya yazarım buraya
Hadi inşallah hocamBende aynı şekilde ingilizce okul kursuna katılıyorum hocam çok iyi az kişiyiz zaten. Sadece konuşmayı öğretiyor baya bi ilerdim. Hadi bakalım.
Note 8 prodan yazıyorum hocam küçümsememek gerek benceHocam babamda o kadar okudu ama İŞLETME ZORTT. Daha iyi bı bölüm okusaydi bu yazıyı redmi Note 8 yerine iphone 11den yaziyor olabilirdim
![]()
Telefonu 1.5-2 sene önce 1.6k ya aldım yoksa şimdi note 8den de yazamazdım.Note 8 prodan yazıyorum hocam küçümsememek gerek bence
2 sene önce 2.200 e kaçak aldım hocamTelefonu 1.5-2 sene önce 1.6k ya aldım yoksa şimdi note 8den de yazamazdım.
******* seni ha yavşak10k 15k Euro araba bakıyorum Avrupa'dan 5 6 ay sonra üniversite için gideceğim ilk arabam olacak jdm/fun carlara bakıyorum seçemedim tavsiyeleriniz neler ?
Kaçak telefonu taksitle alan benoppo a15s taksitli aldım beyler neyin konuşması yapılıyor?![]()
hocam çabuk sil moderatorler gormesın******* seni ha yavşak
?******* seni ha yavşak
Ne cüret !?******* seni ha yavşak