Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,449
10k 15k Euro araba bakıyorum Avrupa'dan 5 6 ay sonra üniversite için gideceğim ilk arabam olacak jdm/fun carlara bakıyorum seçemedim tavsiyeleriniz neler ?
260kyok
kk
Nasıl yok r33 Mx miata 5 Mazda rx8 belki hasarlı mk4 Supra ve rx 7 BMW 320 520 X6 Passat 2018 daha bir sürü var kararsız kaldım sorayım dedimyok
kk
Euro diyor 260k dan fazla ediyoryok
kk
5-10 daha koy Supra al10k 15k Euro araba bakıyorum Avrupa'dan 5 6 ay sonra üniversite için gideceğim ilk arabam olacak jdm/fun carlara bakıyorum seçemedim tavsiyeleriniz neler ?
Zorlarsam bunu alırım hasarsızyok
kk
2 3 ay çalışıp mk4 almayı düşünüyorum ama o zamana kadar ne yapacağım bilmiyorum 2 araba çok olur 3 4 kya civicler var onları düşündüm çalışırken kullanmak için5-10 daha koy Supra al![]()
Reis nerdesin tr de mi kastın parayı10k 15k Euro araba bakıyorum Avrupa'dan 5 6 ay sonra üniversite için gideceğim ilk arabam olacak jdm/fun carlara bakıyorum seçemedim tavsiyeleriniz neler ?
Hocam babam orada üni için sınır verdi arabaya onun yanına gidecem 5 6 aya yoksa burada zor biriktirmek her geçen gün düşüyor maalesef paramızReis nerdesin tr de mi kastın parayı
Hocam Çok şanslısın bizde o da yokHocam babam orada üni için sınır verdi arabaya onun yanına gidecem 5 6 aya yoksa burada zor biriktirmek her geçen gün düşüyor maalesef paramız
Sağolun hocam imkanım olsa burda okuldakileri toplayıp götüreceğim ama maalesefHocam Çok şanslısın bizde o da yok![]()
Hocam babam fotoğraf atmıştı komşununmuş galiba bundan mı yeni model mi onlar supra parası daMazda Miata MX 5![]()