Yardım Araba tavsiyesi 10-15k

Valla canım öyle bir çektiki banane bende gelicem banane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çantım yırtık kıtapların kenarından altı delindi yenisini alamıyom param yok. Yarrın en sevdiiğim spidedrman çıkıyor filme gidicek param yok napayım ben?
Reis inan bende öyleydim babam kurtardı beni de ama söz 6 7 aya kıyak geçerim (ben de gidemiyorum filme)

Yurtdışı hikayeniz nedir özel değilse söyler misin*

1639670897720.png

Yurtdışı hikayeniz nedir özel değilse söyler misin*
Babam gitti 2 3 senedir gitmek için uğraşıyordu 3 üniden mezun 1 yüksek lisansı var anca çıktı izni ben de yazılım yada bilgisayar mühendisliği istiyorum ingilizce inşallah gideceğim bu sene

Şu an pasaport için başvurmuştuk o çıkmış Ankara'ya gideceğiz bu hafta içinde sonra 5 6 aya bir tatile gideceğiz sonra üniversite hazırlık sonra geçiş yapacağım inşallah

Babam gitti 2 3 senedir gitmek için uğraşıyordu 3 üniden mezun 1 yüksek lisansı var anca çıktı izni ben de yazılım yada bilgisayar mühendisliği istiyorum ingilizce inşallah gideceğim bu sene
Özel değilse babaniz hangi bölümleri okudu? Benim babamda 2 üni 1 yüksek lisans yaptı da.

Özel değilse babaniz hangi bölümleri okudu? Benim ababmda 2 üni 1 yüksek lisans yaptı da.
Elektrik hangi üni bilmiyorum galiba mühendislik sonra Ankara siyasal ve işletme vardı burada baya yerde çalıştı tecrübe olarak ondan da kabul etmiş olabilirler eczanemiz vardı battı 3 tanesi o.O2 sonra ordan santral var burada işletmeye geçti oradan sonra inşaata çalıştığı da oldu yani baya gezdi iş için

Zorlarsam bunu alırım hasarsız
Alıntıyı görüntüle

2 3 ay çalışıp mk4 almayı düşünüyorum ama o zamana kadar ne yapacağım bilmiyorum 2 araba çok olur 3 4 kya civicler var onları düşündüm çalışırken kullanmak için
hocam bir gün ben de gelince avrupaya yazarım buraya

Elektrik hangi üni bilmiyorum galiba mühendislik sonra Ankara siyasal ve işletme vardı burada baya yerde çalıştı tecrübe olarak ondan da kabul etmiş olabilirler eczanemiz vardı battı 3 tanesi o.O2 sonra ordan santral var burada işletmeye geçti oradan sonra inşaata çalıştığı da oldu yani baya gezdi iş için
Sistemi ne yapacaksınız?

Geri