GTA 5 oyunda ve ayarlar sekmesinde kasıyor.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
894
Arkadaşlar sistem imzada. Oyunu indirdim ancak önce tam ekran yapamadım. yaparken mouse 10hz monitör kullanıyormuşum gibi takılıyordu. Tam ekran yapmayı başardım. Ardından araçtayken FPS normalde 170-190 arasıyken 10a falan düşüyor. takılıyor oyun. takıldığı sırada tuşlarda çalışmıyor. aynı sorun oyunun ayarlar sekmesi açıkken de oluyor. ayarlar sekmesinde bile mouse takılarak hareket ediyor. İnternette çözümlere baktım bana uyan olmadı. Epic games'ten oynuyorum.

Arkadaşlar sistem imzada. Oyunu indirdim ancak önce tam ekran yapamadım. yaparken mouse 10hz monitör kullanıyormuşum gibi takılıyordu. Tam ekran yapmayı başardım. Ardından araçtayken FPS normalde 170-190 arasıyken 10a falan düşüyor. takılıyor oyun. takıldığı sırada tuşlarda çalışmıyor. aynı sorun oyunun ayarlar sekmesi açıkken de oluyor. ayarlar sekmesinde bile mouse takılarak hareket ediyor. İnternette çözümlere baktım bana uyan olmadı. Epic games'ten oynuyorum.
Sıcaklık değerlerine bakar mı sınız?

Online veya story mod girme menüsü ve ayarlar bölümü bende de kasıyor. Oyunu Epic Games'den indirdim.

Aslında değerler yüksek değil virüs taraması da yapar mısınız?
Tarama temiz. başka oyunlarda sorun yok. ForzaH5 Halo infinite
Dostum sıcaklık Virüs ve ya güncelleme ile alakalı değil optimizasyon dan yana sorunlu Her 5 Sistemin 3 Tanesinde kasıyor.
ama kasmaması gereken bir durum bence. sistem yeterli. güncellemeler yeni. İnternette farklı bayağı çözüm var. denedim bazılarını sonuç alamadım

Oyuna Türkçe yama yaptınız mı? Türkçe yama yaptığım zaman aynı sorunla bende karşılaşmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,302
Üyeler
185,058
Son üye
Ziwtin
Geri