Efsane Kopya çekme taktiği

AneX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,181
şuan liseyi bitirdim 2.5 yıldır bu taktiği kullanıyorum fizik hariç bütün notlarım 80 90 bize gereken bir adet akıllı bileklik ben xiaomi mi ban 6 kullanıyorum telefonunza textoband ı indirin mi fit uygulamasını indirip telefonunuza bağlayın sonra bildirimler kısmından textobandı aktifleştirin uygulamaya girip kopyanızı yazın ve baaam akıllı bilekliğin bildirimler kısmına düşüyor he yakalanmamak için 5dk da bir bakın saate bakacam ayağına 2.5 yıldır yakalanmadım paylaşmak istedim

Hadi çekelim çekmesinede bu seferde geleceğine ne işe yarayacak sen hiç çalışmak istemiyorsan çaba vermiyorsan üniversiteyi gerçekten istiyormusun istemiyormusun

Sen ne olacaksın? Hedefin anlaşılan günü kurtarmak. Bilgi birikimin filan olsun bari.

YKS sınavında nereyi kazandın sen bu mantığın ile?
ben sayısalcıyım dostum zaten bunuda sözelde yaparsın sayısalda yapamazsın şuanda bahçeşehir üniversitesinde okuyorum yazılım mühendisliği

ben sayısalcıyım dostum zaten bunuda sözelde yaparsın sayısalda yapamazsın şuanda bahçeşehir üniversitesinde okuyorum yazılım mühendisliği
okuyorum demim mezuna kaldım burslu geldiği için kaldırmam o kadar parayı seneye tekrar gireceğim ve günde 6 saat çalışıyorum ya bi kere lisede kopya herkes çekiyor çekmedim diyende laga luga yapıyor orası belli.
Sen bi üniversite sınavına gir de o zaman görelim seni.

Cidden ilginç. Lisede bunu yapıyorsun. YKS denen bir şey var ve Bahçeşehirden burs kazanıyorsun.

Burslu girdiysen niye kaldıramam diyorsun hocam zaten adı üstünde burslu eğer dersten kalabileceğini düşünmediysen hata sende

Burslu girdiysen niye kaldıramam diyorsun hocam zaten adı üstünde burslu eğer dersten kalabileceğini düşünmediysen hata sende
%50 hocam nerden bulim o parayı bilerek yazılmadım güvenmedim kendime okul puanımda gitmesin diye tekrar gireceğim
Cidden ilginç. Lisede bunu yapıyorsun. YKS denen bir şey var ve Bahçeşehirden burs kazanıyorsun.

Geri