yani hocam düşündüm babam dedi hem çalış hem oku dedi ben yetiştiremem dedim bu sene %100 kazanacağım inşallah yani lise puanı çok fark ediyor ablam girmişi kayıt yapti diye seneye bir daha girdi 70 bin fark yedi siırf lise puanındanHocam bende Türk Hava Kurumu Üniversitesinde okuyorum yarı burslu ama şu var obpnin yarısı alınıyor eğer kazandın girdin ve diğer sene gireceksen
Öyle oluyor %50 sini kesiyor ablanda da öyle olmuş sanırım.yani hocam düşündüm babam dedi hem çalış hem oku dedi ben yetiştiremem dedim bu sene %100 kazanacağım inşallah yani lise puanı çok fark ediyor ablam girmişi kayıt yapti diye seneye bir daha girdi 70 bin fark yedi siırf lise puanından
Düz bahçeşehir üniversitesinde rastgele bir bölüm olsa hadi neyse yine ama en iyi yazılım mühendisliğinin olduğu üniversite.Cidden ilginç. Lisede bunu yapıyorsun. YKS denen bir şey var ve Bahçeşehirden burs kazanıyorsun.
Hocam benim arkadaş önceki sene işte apple watchla yapıyordu baya bir şey oluoyrdu fotoyu büyütüp yapıyorduHocam maksimum kaç karakter sığıyor 1 bildirime ?
bizde telefonlar alınıyor önceden yazıp bakmayı düşünüyorum tabii başka model saat alacağım da sonuçta işleyişleri aynı
bildirimleri biriktirme şansımız oluyor mu ? yani benim kopyalar pek de kısa olmuyor parça parça da olsa hepsini sığdırmam lazım
ben ucuz saat alacağım hocam ya.Hocam benim arkadaş önceki sene işte apple watchla yapıyordu baya bir şey oluoyrdu fotoyu büyütüp yapıyordu