Efsane Kopya çekme taktiği

güzel taktik ama bizim arkadaş yakalanmıştı hocaların hepsi tedbirli direkt saati çıkarttırıyorlar

güzel taktik ama bizim arkadaş yakalanmıştı hocaların hepsi tedbirli direkt saati çıkarttırıyorlar
ortalara geçiyordum ben olay bitiyor oralara geçince

Hocam bende Türk Hava Kurumu Üniversitesinde okuyorum yarı burslu ama şu var obpnin yarısı alınıyor eğer kazandın girdin ve diğer sene gireceksen

Hocam bende Türk Hava Kurumu Üniversitesinde okuyorum yarı burslu ama şu var obpnin yarısı alınıyor eğer kazandın girdin ve diğer sene gireceksen
yani hocam düşündüm babam dedi hem çalış hem oku dedi ben yetiştiremem dedim bu sene %100 kazanacağım inşallah yani lise puanı çok fark ediyor ablam girmişi kayıt yapti diye seneye bir daha girdi 70 bin fark yedi siırf lise puanından

yani hocam düşündüm babam dedi hem çalış hem oku dedi ben yetiştiremem dedim bu sene %100 kazanacağım inşallah yani lise puanı çok fark ediyor ablam girmişi kayıt yapti diye seneye bir daha girdi 70 bin fark yedi siırf lise puanından
Öyle oluyor %50 sini kesiyor ablanda da öyle olmuş sanırım.

Doğan hocanın anlattığı hikaye geldi aklıma.

Amerikada tıp kazanmak oranın sınavına giriyor ve sınav esnasında hoca siniftan çıkıyor, doğan hocamda Türkiye yetiştiği için bu tür davranışlara alışık değildir ve ne gariptirki sınav esnasında kimse kopya çekme isteğine girişmez.

Daha sonra doğan hocam bu olayı Amerikadaki arkadaşına anlatır ve arkadaşı neden bu duruma şaşırdığını sorar, o da "hayatımda bana bu kadar değer verip beni insan yerine koyup güvenen insanlara rastlamadım" der. Buradan çok büyük ders çıkarılır ama öğütleri doğan Cüceloğlu dan dinlemenizi isterim.

Bizde bileklikleri vb alıyorlar. Demek ki sizin hocalar teknolojiden bir tık geri kalmış. Bu kadar geliştiğini unutmuşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden ilginç. Lisede bunu yapıyorsun. YKS denen bir şey var ve Bahçeşehirden burs kazanıyorsun.
Düz bahçeşehir üniversitesinde rastgele bir bölüm olsa hadi neyse yine ama en iyi yazılım mühendisliğinin olduğu üniversite.

Akıllı saat yasak 😐

Hocam maksimum kaç karakter sığıyor 1 bildirime ?
bizde telefonlar alınıyor önceden yazıp bakmayı düşünüyorum tabii başka model saat alacağım da sonuçta işleyişleri aynı
bildirimleri biriktirme şansımız oluyor mu ? yani benim kopyalar pek de kısa olmuyor parça parça da olsa hepsini sığdırmam lazım

Hocam maksimum kaç karakter sığıyor 1 bildirime ?
bizde telefonlar alınıyor önceden yazıp bakmayı düşünüyorum tabii başka model saat alacağım da sonuçta işleyişleri aynı
bildirimleri biriktirme şansımız oluyor mu ? yani benim kopyalar pek de kısa olmuyor parça parça da olsa hepsini sığdırmam lazım
Hocam benim arkadaş önceki sene işte apple watchla yapıyordu baya bir şey oluoyrdu fotoyu büyütüp yapıyordu

Geri