Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,052
Arkadaşım ekranını paylaştığında ilk olarak 720p ve hiç bir sorun yok ama 2-3dk sonra kalite 144p'nin altına düşüyor. Bu devamlı oluyor. Dc nitro kullanmıyoruz.
ikimizinde download hızı 130 mbps upload hızı 9mbps ?İnternetiniz yetmiyordur?
Pinginiz fazla olabilir? Ünlem çıkıyor mu yayını izlerken sağ üstte?ikimizinde download hızı 130 mbps upload hızı 9mbps ?
hayır.Pinginiz fazla olabilir? Ünlem çıkıyor mu yayını izlerken sağ üstte?
O sorunu bende çözemiyorum pc den sanmıştım pc yi baştan sona değiştirdim internet değiştirdim ama hiçbir şekilde çözemedimArkadaşım ekranını paylaştığında ilk olarak 720p ve hiç bir sorun yok ama 2-3dk sonra kalite 144p'nin altına düşüyor. Bu devamlı oluyor. Dc nitro kullanmıyoruz.
benimde net pc değişti. Arkadaşında net pc değişti aynı.O sorunu bende çözemiyorum pc den sanmıştım pc yi baştan sona değiştirdim internet değiştirdim ama hiçbir şekilde çözemedim
Ryzen 9 lu pc si 350/50 mbps interneti olan bi abimdede oluyor ben dc de sıkıntı olduğunu düşünüyorumbenimde net pc değişti. Arkadaşında net pc değişti aynı.
ya da bilerek öyle yapıyor ki nitro al diyeRyzen 9 lu pc si 350/50 mbps interneti olan bi abimdede oluyor ben dc de sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Bi ara nitro alabilirseniz denersiniz. Karşılaştırırsınız eskisine nazaran.ya da bilerek öyle yapıyor ki nitro al diye
nitro varken olmuyordu.Bi ara nitro alabilirseniz denersiniz. Karşılaştırırsınız eskisine nazaran.
Tekrardan nitro al diye uğraşıyordur dicem de sanmamnitro varken olmuyordu.
3 yıldır oluyor :d. Yani neden yaptığını anlasam.Tekrardan nitro al diye uğraşıyordur dicem de sanmamtakma kafana bence, bizde de öyle oluyor