Oyunlara para yatırma hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Merhabalar dün forumda hesabını çaldıran bi arkadaş 900tl yatırdığını ve nasıl kurtarabileceğini soruyordu. Cevaplar kısmında oyuna o kadar para verilir mi tarzı mesaj yazan arkadaşa kızgın attığım için geldi bana özelden yazdı. Ben de ablan, annen ,kardeşin veya sevgilin makyaj yapınca ona bir şey diyor musun diye sorduğumda kıvırarak cevap verdi ve ekteki şeyi söyledi. Ben de fikirlerinizi almak istedim.
@AdnanKe
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zevk aldığım her oyuna para yatırırım, zerre kadar da pişman olmam 2 ay içinde bir oyuna 1600TL yatırdığımı bilirim şimdiye kadar yatırdığım toplam miktar 10.000 rahat geçmiştir. Pişman mıyım tabii ki hayır. Sinemaya git para ver bir şey yok, konsere git para ver bir şey yok, netflix al bir şey yok, tiyatroya git bir şey yok, ama konu oyuna gelince woowww sen salakk mısın aklın yok mu napıyosun oyuna o kadar para verilir mi gibi gibi sözlerle karşılaşıyoruz, bende yanımda birisi öyle deyince ağzına kürekle vuruyorum.
Tasarıma da para vermek lazım abi, unutmuşsun onu asdfsd

Bu kişiden kişiye değişir. Durumun iyidir ve harcadığın para senin için çok bir şey ifade etmiyordur, o zaman sorun olmaz ama durumu o kadar iyi olmayan birine o paralar saçma gelebilir. Benim cebimden çıkmadığı için çok umrumda değil açıkçası. Çok oynadığım bir oyunsa yatırırım ama kendi bütçeme göre yatırırım.

@AdnanKe

Tasarıma da para vermek lazım abi, unutmuşsun onu asdfsd
Ahahaha tabii kardeşim tasarım ve estetikte çok önemli hele senin gibi güzel işler çıkarıyorsa bütün parayı oraya gömmek lazım :ROFLMAO:

İsteyen yatırır isteyen yatırmaz adam zevk alıyor ki yatırıyor. Nasıl ki bir insan bara eğlenmeye zevk almaya gidip 300-500 lira hesap ödüyorsa bu adam da oyuna para yatırıp zevk alabilir. Kimse boş yapmasın aga herkesin zevki kendine. Ben de zamanında Metin2 oynarken gerçek parayla M satın almıştım. Yahut yaklaşık iki sene telefonda oynadığım mobil MMORPG için gerçek parayla elmas satın almıştım. Aşağı yukarı 300 lira harcamışımdır. Pişman mıyım hayır. Zevk aldım mı evet. Önemli olan da bu.

Ahahaha tabii kardeşim tasarım ve estetikte çok önemli hele senin gibi güzel işler çıkarıyorsa bütün parayı oraya gömmek lazım :ROFLMAO:
Cansın abey <3

İsteyen yatırır isteyen yatırmaz adam zevk alıyor ki yatırıyor. Nasıl ki bir insan bara eğlenmeye zevk almaya gidip 300-500 lira hesap ödüyorsa bu adam da oyuna para yatırıp zevk alabilir. Kimse boş yapmasın aga herkesin zevki kendine. Ben de zamanında Metin2 oynarken gerçek parayla M satın almıştım. Yahut yaklaşık iki sene telefonda oynadığım mobil MMORPG için gerçek parayla elmas satın almıştım. Aşağı yukarı 300 lira harcamışımdır. Pişman mıyım hayır. Zevk aldım mı evet. Önemli olan da bu.
Bu kasar net ve güzel cevap olamazdı, tamamen katılıyorum.

Merhabalar dün forumda hesabını çaldıran bi arkadaş 900tl yatırdığını ve nasıl kurtarabileceğini soruyordu. Cevaplar kısmında oyuna o kadar para verilir mi tarzı mesaj yazan arkadaşa kızgın attığım için geldi bana özelden yazdı. Ben de ablan, annen ,kardeşin veya sevgilin makyaj yapınca ona bir şey diyor musun diye sorduğumda kıvırarak cevap verdi ve ekteki şeyi söyledi. Ben de fikirlerinizi almak istedim.
Çok normal bir şirket oyun için emek veriyor, oyun için çalışanlar var. İsteyenler alır istemeyen almaz. Ücretsiz oyununda farklı stratejileri var.

Apexe psden 300dolar civarında para yatırmışımdır tıplamda pişmanda değilim

Oyunları kimse babasının hayrına yapmıyor. Bu marketteki ürünlere para veren tedavi olmalıdır demek gibi bir şey.

Geri