Oyunlara para yatırma hakkında düşünceleriniz nelerdir?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,321
Merhabalar dün forumda hesabını çaldıran bi arkadaş 900tl yatırdığını ve nasıl kurtarabileceğini soruyordu. Cevaplar kısmında oyuna o kadar para verilir mi tarzı mesaj yazan arkadaşa kızgın attığım için geldi bana özelden yazdı. Ben de ablan, annen ,kardeşin veya sevgilin makyaj yapınca ona bir şey diyor musun diye sorduğumda kıvırarak cevap verdi ve ekteki şeyi söyledi. Ben de fikirlerinizi almak istedim.

Ekler

• -2147483648_-213267.jpg
    -2147483648_-213267.jpg
    14.4 KB · Hit: 152
Yatırılır neden yatırılmasın, kimsenin zevklerine kimse karışamaz, adam oyunu oynamaktan keyif alıyordur ve o oyunda daha iyi olabilmek veya daha iyi görünümlerle oynamak ona daha çok keyif veriyordur yatırır oyununu oynar. Para onun sonuçta istediğini yapar.
Bir de bu işin ticaretini yapan insanlar var , bunun için para yatıranlar var onlar da bu işten para kazandığı için para yatırıyor buna bir şey diyemem çünkü bazı insanlar çalışmadan oyunlardan gelir elde ediyor.

her oyuna değil tabikide en basitinden mobile oyuna para yatıranın aklından şüphe ederim veya online olmayan bir oyunada para yatırılmaz bence
Bence belki oyun alınır ama içinde ki öğelere para yatırmak saçma PUBG de ki UC gibi oyun birimleri yani

Merhabalar dün forumda hesabını çaldıran bi arkadaş 900tl yatırdığını ve nasıl kurtarabileceğini soruyordu. Cevaplar kısmında oyuna o kadar para verilir mi tarzı mesaj yazan arkadaşa kızgın attığım için geldi bana özelden yazdı. Ben de ablan, annen ,kardeşin veya sevgilin makyaj yapınca ona bir şey diyor musun diye sorduğumda kıvırarak cevap verdi ve ekteki şeyi söyledi. Ben de fikirlerinizi almak istedim.
Eskiden ben de çok yatırıyordum oynadığım hemen her oyuna yatırıyordum. Özellikle 2012'de Sanalika'ya. Ancak şimdi para yatırmak saçma geliyor belki yaşım geçtiğinden bilmiyorum ama saçma geliyor.

@Harley Quinn❖ hocam tedavi zamanı gelmiş
Ula Tamer bittin sen. Seni sildim olum.
Bu arada konu sahibi haklı. İsteyen istediği yerde istediği zamanda istediği şekilde parasını harcar. Kendi parası. O kadar insan var parasını sigaraya, alkole, kumara yatırıyor. Biz edindiğimiz zararsız bir hobiye para yatırınca enayi oluyoruz.

Ah metin 2, üzümlü kekim.

Çok abartmadan CS:GO'ya yatırıyorum genelde, sağda solda hesapta 50-100-200 bir şeyler gördüğümde, aman diyip basıyorum öyle öyle birikiyor oyun içi hesapta item vs.

13.000 Tl yatırdım.

Bence belki oyun alınır ama içinde ki öğelere para yatırmak saçma PUBG de ki UC gibi oyun birimleri yani
Hocam ücretsiz oyunlarda dediğiniz şeyler satılmasa oyun batar ve Pubg yi bilmiyorum ama valoda skinler arasında fark olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam.

Zevk aldığım her oyuna para yatırırım, zerre kadar da pişman olmam 2 ay içinde bir oyuna 1600TL yatırdığımı bilirim şimdiye kadar yatırdığım toplam miktar 10.000 rahat geçmiştir. Pişman mıyım tabii ki hayır. Sinemaya git para ver bir şey yok, konsere git para ver bir şey yok, netflix al bir şey yok, tiyatroya git bir şey yok, ama konu oyuna gelince woowww sen salakk mısın aklın yok mu napıyosun oyuna o kadar para verilir mi gibi gibi sözlerle karşılaşıyoruz, bende yanımda birisi öyle deyince ağzına kürekle vuruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,712
Üyeler
192,777
Son üye
salih4146
Geri