Aliexpress'ten 16TL'ye sürpriz kutu aldım

Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar merhaba.
Aliexpress'ten 16 TL vererek ( sadece vergi ) sürpriz kutu aldım. Baktığım zaman çıkan ürünler gayet güzel şeyler tabi bunlarin hepsi aldatmaca. Bir tablet bir kablosuz kulaklık bir telefon çıkmaz biliyordum. Fotoğrafını atıyorum gelen sürprize bakın 😀😀

PXL_20220107_142711968.jpg

Kaliteli birşeye benzemiyor ama en azından çalışıyor ses geliyor 👍
Bu da böyle bir anımdı..

Arkadaşlar merhaba.
Aliexpress'ten 16 TL vererek ( sadece vergi ) sürpriz kutu aldım. Baktığım zaman çıkan ürünler gayet güzel şeyler tabi bunlarin hepsi aldatmaca. Bir tablet bir kablosuz kulaklık bir telefon çıkmaz biliyordum. Fotoğrafını atıyorum gelen sürprize bakın 😀😀

Alıntıyı görüntüle

Bu da böyle bir anımdı..
Keşke farklı ürünlerde kullansaydınız , sağlık olsun Bim'den alınma 10 liralık kulaklık gibi duruyor ama :D

Keşke farklı ürünlerde kullansaydınız , sağlık olsun Bim'den alınma 10 liralık kulaklık gibi duruyor ama :D
Haha 😀 markası bile yok ben en kötü kablosuz kulaklık gelir diye düşündüm ama neyse. Daha önceleri de alışveriş yaptım ama sürpriz kutuyu ilk defa aldım yeni kullanıcı şeysinden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bimdekiler daha kalitelidir emin olun

Haha 😀 markası bile yok ben en kötü kablosuz kulaklık gelir diye düşündüm ama neyse. Daha önceleri de alışveriş yaptım ama sürpriz kutuyu ilk defa aldım yeni kullanıcı şeysinden.

Ayrıca bimdekiler daha kalitelidir emin olun
Ben akıllı saat almıştım kullanıyorum ara sıra markası olmayan kulaklıkta göndermezsiniz bee :D

Giriş bile 2 çizgili :D

Arkadaşlar merhaba.

Alıntıyı görüntüle

Bu da böyle bir anımdı..
çalışıyorsa np :D

Ooo iyi süper 👍
Ben akıllı saat almıştım kullanıyorum ara sıra markası olmayan kulaklıkta göndermezsiniz bee :D

Giriş bile 2 çizgili :D
Aynen giriş bile iki çizgili su Eski radyoların kulaklığı olur ya ondan 😀

şey gibi olmuştur
-evet kutumuzu açıyoruz, oooo
heyecan yaratmıştır bir nevi
Haha :) kutuyu gördükten sonra o heyecan felan kalmadı ya. İnsan kutuyu bari büyük bir şey yapar da koyarm kulaklığın kutusu bile yoktu. Kargo poşetinin içine atmışlar göndermişler

Benim konuma kimse cevap vermedi niye acaba
Hangi konu? Mutlaka görenler ilgilenenler cevap verir 🙏

Denemeye değerdi

Arkadaşlar merhaba.

Alıntıyı görüntüle

Bu da böyle bir anımdı..
Aliexpress de onlar 2 3 TL.

Ooo iyi süper 👍

Aynen giriş bile iki çizgili su Eski radyoların kulaklığı olur ya ondan 😀

Haha :) kutuyu gördükten sonra o heyecan felan kalmadı ya. İnsan kutuyu bari büyük bir şey yapar da koyarm kulaklığın kutusu bile yoktu. Kargo poşetinin içine atmışlar göndermişler

Hangi konu? Mutlaka görenler ilgilenenler cevap verir 🙏
haha insan gelmeden önce bi heyecanlanır da, poşeti gördükten sonra insan bu ne la der jjdjd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri