A101 Markette çalışmak istiyorum ama bir sorunum var

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,153
Herkese merhabalar, bugün sizden düşüncelerinizi almak istiyorum

A101 Markette geçici olarak çalışmak istiyorum ama bunu mağaza sorumlusuna söylemedim kendisi bana askerliğini yapmış olman gerekiyor diyor fakat ben askerliği tecil ettirdim 2027 yılına kadar dedim yine olmaz dedi bu engeli aşmamın bir yolu var mı ?

Daha önce tecrübe edinen kişiler varsa yardımlarınızı bekliyorum

Çalışmak istememin nedeni üniversite için bir miktar para biriktirmek istiyorum şuan ailemin bankaya bir miktar (rakam olarak belirtmek istemem) borcu var en azından 3-5 ay harcamalardan onları kurtarmak istiyorum zaten okulu kazandığım da yarı zamanlı bir iş bulmaya çalışacağım

Konu dışı olacak ama A101 yerine BİM daha iyi.
BİM'in çalışma ortamını kendim gördüm insancıl.
A101'de akşam 23'e kadar çalıştırıyor, maaşlar geç yatıyor.

bizzat bu işlerle ugraşan biriyim a101 daha iyi ortam şartı olarak
Ben de A101 deki ve BİM deki çalışanlarla röportaj yaptım. Neden böyle bir şey yaptın dersen A101 çalışan vukuatlarından haberin vardır. BİM dekiler baya rahat.

Beyler askerlik engeli konusunda cevap alamadım bu saçma sapan engeli nasıl aşabilirim yanlış bilgi versem bir sorun çıkar mı ?

Teskere belgesini istiyorlar mı ?

Dene şansını tutarsa olur en fazla tazminat alamazsın

Zaten 3-4 ay çalışıp çıkacağım amacım para koymak bir kenara hem en azından tecrübe etmiş olurum ama kabul etmiyorlar işte

Peki mesela yalan yanlış bilgi verdim bu benim için bir sorun teşkil eder mi ? Elbet firmaya yanlış bilgi vermenin suçu vardır değil mi ?

Dostum niye a101 kebabçıda cafede çalış bulunduğun bölgede iş mi yok başka evrak hazırlıyacaksın işe alınsan bile paranı keser paran gider verdiğin emeğin karşılığını alamazsın kısa süre li iş için daha başka işlere bak garsonluk yap daha iyi

Yaşadığın yerde cepte şok varsa oraya girebilirain. Askerliğe gerek yok diye biliyorum.

Hocam 250 bin nüfuslu bir ilde 20 tane iş ilanı var yarısı zaten muhasebe diğerleri sanayi ile ilgili kaynakçı falan işte garsonluk var adam 3 yıl tecrübeli arıyor iş hayatına ilk defa atılacak veya ilk defa tecrübe edinmek isteyen adam ne halt yiyecek boktan bir yere girsen adam sana asgari ücret vermiyor ancak kurumsal mağazalara gireceksin ki asgari ücret alabilesin yani mesela pideci var burada garson arıyorum diyor ama sabah 9 akşam 11 diyor 3000₺ para veriyor sen olsan bu paraya bu kadar saat çalışır mısın ?

Yine hiç bilmeyenlerin saçma sapan salladığı bir konuyu daha gördük. herkes sallasın ben 2 saat sonra dönünce ince ayrıntısına kadar anlatacağım.

Hocam 250 bin nüfuslu bir ilde 20 tane iş ilanı var yarısı zaten muhasebe diğerleri sanayi ile ilgili kaynakçı falan işte garsonluk var adam 3 yıl tecrübeli arıyor iş hayatına ilk defa atılacak veya ilk defa tecrübe edinmek isteyen adam ne halt yiyecek boktan bir yere girsen adam sana asgari ücret vermiyor ancak kurumsal mağazalara gireceksin ki asgari ücret alabilesin yani mesela pideci var burada garson arıyorum diyor ama sabah 9 akşam 11 diyor 3000₺ para veriyor sen olsan bu paraya bu kadar saat çalışır mısın ?
Dene şansını kısa dönem çalışacaksın zaten.

Konu dışı olacak ama A101 yerine BİM daha iyi.
BİM'in çalışma ortamını kendim gördüm insancıl.
A101'de akşam 23'e kadar çalıştırıyor, maaşlar geç yatıyor.
harbi a101 dekiler köy adamı gibi elini arkasına atmış andaval gibi gezen mi dersin gelip millete akıl veren mi dersin hiç kasaya bakmayan mı dersin (insanları yargılamak istemezdim ama hep böyleleri karşıma çıkıyor) bimdeki çalışanlar öyle değil ha çalışanlar arkadaşları ile argolu konuşuyor ama müşteriye asla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,966
Üyeler
173,585
Son üye
Taner_Morgan
Geri