CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?Tarama Yapıyor Bad Sector bulduğu anda HDD gidiyor anakart görmeyi bırakıyor ve PC donuyor
Daha yeni format atmama rağmen yine HDD gitti açılırken anakart görmeyi bırakıyorCrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
Daha öncede bir kişide oluyordu sebebini bilmiyorum.Rezalet çıkacak yüksek ihtimalle 2. ,3. HDD mi ne. sıfır alıyorum testlerini yapıyorum 1 ay sonra bozuluyor
Açabilirsen at.Daha yeni format atmama rağmen yine Windows gitti açılırken anakart görmeyi bırakıyor
Aklıma gelen tek sebep PSU yüzünden bozulduğudur. Mümkünse PSU'yu değiştirin öyle bir disk bağlayıp kullanın yine bozulursa PSU kaynaklı değilmiş.Elba 500w sistemde r9 270x Xeon e5450 2x4 ram Asus p5g41t m lx
Aklıma gelen tek sebep PSU yüzünden bozulduğudur. Mümkünse PSU'yu değiştirin öyle bir disk bağlayıp kullanın yine bozulursa PSU kaynaklı değilmiş.![]()
buCrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
HDD patates olmuş.Diğer konularda benim konularım olabilir.Diger hddler bozulduğunda da açmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PSU önerisi bide HDD önerisi
Alıntıyı görüntüle
bu
Bunu attım PC dondu
Direkt pc yi parca halinde satasım var ama satın alan adamda da bozulursa kul hakkiHDD patates olmuş.
PSU için yeni konu açın, forumdakiler öneri yapar size.
Yeni alacağınız HDD'inde patates olma ihtimali olduğu için isterseniz 2.el bi disk alın. Sorun ortadan kalkarsa sıfır disk alırsınız. Ayrıca sorun kesinlikle PSU kaynaklı diyemediğim için bir yerden emanet PSU alın onunla deneyin. Hemen yeni PSU satın almayın paranız boşa gitmesin diye diyorum.
Önceden bilgilendirisin. Bilip alırsa adamda bozulursa kul hakkı olmaz.Direkt pc yi parca halinde satasım var ama satın alan adamda da bozulursa kul hakki
Piyasayı artık takip edemiyorum maalesef.Totalde ne kadar yapar sistem alirmiyim sattığım parayla