Tronlink Güvenilir Değil mi

Lxfnix

80+
Reaksiyon skoru
41
Dostlar LOKA adlı bir token çıkacak biliyorsunuzdur.
Ön satışı sadece Binancede yapılıyor ama bana telegramdan biri Tronlinkten alabileceğimi söylemişti.
Biraz araştırınca böyle bir şey olmaması gerektiğini öğrendim.
Galiba biriside dolandırılmış link bırakıyorum:
Ama anlamadığım şey Tronlink gibi bir cüzdan da nasıl böyle bir şey olabiliyor?

Scam dostum kesinlikle alma bizzat basima geldi. Tronlink uzerinden satiyorlar dolandiricilar ama o token bahsettigin token degil. Kesinlikle engelle ve geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar LOKA adlı bir token çıkacak biliyorsunuzdur.
Ön satışı sadece Binancede yapılıyor ama bana telegramdan biri Tronlinkten alabileceğimi söylemişti.
Biraz araştırınca böyle bir şey olmaması gerektiğini öğrendim.
Galiba biriside dolandırılmış link bırakıyorum:
Ama anlamadığım şey Tronlink gibi bir cüzdan da nasıl böyle bir şey olabiliyor?
Eger detay vermemi istersen anlatayim. Adam tronscan da tokenin aynisini kuruyor bu cok basit 1.000 tron karsiliginda istedigin ismi ve sembolu koyabilirsin. Daha sonra kendine av ariyor. Avi buldugunda tronlink uzerinden alim adresi atiyor oraya tron gonderiyorsn o adresten de sana bahsettigin token geliyor ama hicbir gecerliligi olmayan token. C98 binance listelrnmesinde cok kisinin canini yaktilar tronlink uzerinden binancede launchpad acilan coinlerdr cok yapiyorlar bunu uzak dur aman diyim. Ayrica bu kisilerin telrgram gruplarida oluyor yok su kadar aldim bu kadar daha alacsgim gibi insanlari gaza getiriyolar bunlara inanma hepsi ayni ekipten.

Scam dostum kesinlikle alma bizzat basima geldi. Tronlink uzerinden satiyorlar dolandiricilar ama o token bahsettigin token degil. Kesinlikle engelle ve geç

Eger detay vermemi istersen anlatayim. Adam tronscan da tokenin aynisini kuruyor bu cok basit 1.000 tron karsiliginda istedigin ismi ve sembolu koyabilirsin. Daha sonra kendine av ariyor. Avi buldugunda tronlink uzerinden alim adresi atiyor oraya tron gonderiyorsn o adresten de sana bahsettigin token geliyor ama hicbir gecerliligi olmayan token. C98 binance listelrnmesinde cok kisinin canini yaktilar tronlink uzerinden binancede launchpad acilan coinlerdr cok yapiyorlar bunu uzak dur aman diyim. Ayrica bu kisilerin telrgram gruplarida oluyor yok su kadar aldim bu kadar daha alacsgim gibi insanlari gaza getiriyolar bunlara inanma hepsi ayni ekipten.
Evet bugün biride aynı şeyi dedi iyi ki almamışım teşekkür ederim

Benimde başıma geldi teleframda konuştuk biriyle 3500 dolarlık bana bu yeni çıkacak olan stepn(gtm) aldırdı sonda burayı okudum anladım ki dolandırılmışım. Şimdi tronlik hesabımda coin görünüyor ne yapmam lazım. Allah rızası için yardım et

Son düzenleme:
Geri