knozhupgrade
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 361
Hocam o hangi anakart ile uyum sağladığı, yani bir anakart modeliMSI N1996 sanırım
Hocam araştırdığımda öyle bir satış vs. buldum. Başka her hangi bir bilgi bulamadım.Hocam o hangi anakart ile uyum sağladığı, yani bir anakart modeli
Ben de araştırdım, bilgi yok. Hatırladığım kadarı ile Ati radeon series olması lazım ancak seris kaç ve kaç gb onu öğrenmek istiyordumHocam araştırdığımda öyle bir satış vs. buldum. Başka her hangi bir bilgi bulamadım.
HD 4550 ye benziyor
Doğrudur olabilir, kaç gb dır?HD 4550 ye benziyor
512 MB oluyor onlar ama emin değilim biraz araştırma yapayım bulurum yüksek ihtimalDoğrudur olabilir, kaç gb dır?
apcb m3 94v-0512 MB oluyor onlar ama emin değilim biraz araştırma yapayım bulurum yüksek ihtimal
dostum biraz araştırma yaptım kartın 512 MB olduğuna eminim. fakat modelini öğrenemedim ama yüksek ihtimal HD 4550, gt210 veya muadili bir Kart.Doğrudur olabilir, kaç gb dır?
apcb m3 94v-0
Yazıyor üzerinde, sanırsam kart tipi ile ilgili bir numara
buldum modeli geforce 310 diye geçiyorDoğrudur olabilir, kaç gb dır?
Hocam kart nvdia değil. Az önce kasanın modelini arattım ve içindeki ekran kartını öğrendim. Ati Radeon HD4550 1GB / 512mb paylaşımlı. 100₺ eder sanırsamdostum biraz araştırma yaptım kartın 512 MB olduğuna eminim. fakat modelini öğrenemedim ama yüksek ihtimal HD 4550, gt210 veya muadili bir Kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buldum modeli geforce 310 diye geçiyor
kusura bakmayın internette öyle görünce söyledim, piyasa çok kötü durumda, 200 den giderHocam kart nvdia değil. Az önce kasanın modelini arattım ve içindeki ekran kartını öğrendim. Ati Radeon HD4550 1GB / 512mb paylaşımlı. 100₺ eder sanırsam