Öneri Mouse seçimi ve Önerisi

Swers08

80+
Reaksiyon skoru
183
Bütçe
500
fury güzel fakat bilek desteği istiyorum klavyede kulaklıkta bana pek hitap etmiyor sağol.
evet bilek desteği malesef mevcut değil ama kulaklık gerçekten efsane eğer kablosuz arıyorsan çok iyi ürün yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum fury z de yaklaşık 1 aydırr var inşallah cumartesi günü y1 ile birlikte seti tamamlıyorum

evet bilek desteği malesef mevcut değil ama kulaklık gerçekten efsane eğer kablosuz arıyorsan çok iyi ürün yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum fury z de yaklaşık 1 aydırr var inşallah cumartesi günü y1 ile birlikte seti tamamlıyorum
Güzel benimde amacım biraz zamanla bunu yapmakta rog corsair belki indirimlerle steel series bile kovalayabilirim bakınıyorum :)

https://www.incehesap.com/asus-rog-gladius-ii-core-kablolu-gaming-mouse-fiyati-44925/ 1. seçenek bu

https://www.incehesap.com/asus-rog-keris-kablolu-gaming-mouse-fiyati-50098/ 2. seçenekse bu

tek marka üzerinden ay ay klavye kulaklıkta alacağım sağlam ürünler olmasını istiyorum razer sevmiyorum onun dışında aşırı pahalı olmayacak diğer ekipmanlarınıda klavye kulaklık ekleyebileceğim ürünlerin önerilerine açığım . Atıyorum klavye 500-1000 kulaklık 500-1000 .
aklında bulunsun ikisi arasından da 2.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Güzel benimde amacım biraz zamanla bunu yapmakta rog corsair belki indirimlerle steel series bile kovalayabilirim bakınıyorum :)
rog ve corsair güzel ürünler üretiyor fakat ss için aynısını söyleyemem ülkeye gerçekten overpriced olarak geliyor

Core kullanıyorum, 250'ye almıştım. Fiyatına göre çok iyi mouse ama o bütçeye daha iyileri alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam şoktan aldığım x-jammer kullanıyorum :D benim için hepsi iyi olacak fakat set yapacağım bir defa yapmak istiyorum
x jammerda fena değil fiyat performans canavarı,ama tabikide bunlar daha iyi olacaktır.
X-Jammer kullanıyorum 30'a almıştım herhalde. Bu fiyata bayağı iyi hocam.

rog ve corsair güzel ürünler üretiyor fakat ss için aynısını söyleyemem ülkeye gerçekten overpriced olarak geliyor
cidden öyle hocam ciddi fiyatlar ve o seviyede benim bütçemi çok çok aşıyor .

Core kullanıyorum, 250'ye almıştım. Fiyatına göre çok iyi mouse ama o bütçeye daha iyileri alınır.

X-Jammer kullanıyorum 30'a almıştım herhalde. Bu fiyata bayağı iyi hocam.
Hocam şarjla falan uğraşılmaz gibi düşünüyorum tamam kablosuz tabii ki daha rakat ama ne kadar gidiyor şarjı bağlantıya %% güvenebilirmiyiz ?

Geri