Spread the world
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
AMD ekran kartı kullanan arkadaşlar radeon ayarlarımı nasıl yapayım?
ekran kartım rx570
ekran kartım rx570
Çoğu ayar DirectX 9 için olduğu için ek bir şey yapmana gerek yok. Ekran kısmından renk ayarı yapılabilir.AMD ekran kartı kullanan arkadaşlar radeon ayarlarımı nasıl yapayım?
ekran kartım rx570
AMD bu sorgulamamak lazımdx9 destekliyorsa neden yapılmış ki
gecikme önleme yi kapattım keskinleştirmeyi 100 yaptım, doygunluğu da 200 yaptım ekran kısmından bu ayarlar nasıl?AMD bu sorgulamamak lazım
Doygunluğu 150 keskinliği %50 yapın. Kör olursunuz o ayarlarda renkler aşırı parlar. Kör olursunuz derken mizah yapmıyorum bu arada.gecikme önleme yi kapattım keskinleştirmeyi 100 yaptım, doygunluğu da 200 yaptım ekran kısmından bu ayarlar nasıl?
DX9 oyunlarının çoğunda oyun içinden yapılmıyor bu ayarlar. Bu yüzden ekran kartı üreticileri böyle. LOL gibi oyunlar mesela.dx9 destekliyorsa neden yapılmış ki
Nvidia' da aynı. Oradaki ayarların %80 sadece DX9 için.AMD bu sorgulamamak lazım
Nvidiayi da sorgulamamak lazım canım hocamDoygunluğu 150 keskinliği %50 yapın. Kör olursunuz o ayarlarda renkler aşırı parlar. Kör olursunuz derken mizah yapmıyorum bu arada.
DX9 oyunlarının çoğunda oyun içinden yapılmıyor bu ayarlar. Bu yüzden ekran kartı üreticileri böyle. LOL gibi oyunlar mesela.
Nvidia' da aynı. Oradaki ayarların %80 sadece DX9 için.

Ek olarak Forza'da kullandığım, renkleri acayip canlı kılan bir ayar daha var istersen onu da atayım.
Oyun kısmında "Genel Ekran" kısmına tıkla, sağ taraftaki renk ayarlamaları tiklerini aç ve şunları yap:
Ben böyle kullanıyorum:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak Forza'da kullandığım, renkleri acayip canlı kılan bir ayar daha var istersen onu da atayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun kısmında "Genel Ekran" kısmına tıkla, sağ taraftaki renk ayarlamaları tiklerini aç ve şunları yap:
Renk Sıcaklığı: 8000
Parlaklık: 0
Ton: 10
Kontrast: 125
Doygunluk: 150
Ben de aynı karta sahibim ve cidden oyunu çok güzelleştiriyor bu ayar.
Ben normal ayarlarda kullanıyorum valla.AMD ekran kartı kullanan arkadaşlar radeon ayarlarımı nasıl yapayım?
ekran kartım rx570
Ben kullandığım ayarları renk sıcaklığına göre ayarladım, sizinkisi de güzel gibi.
Hocam oyun sekmesinden tüm grafiklere gelip ss atar mısınızBen normal ayarlarda kullanıyorum valla.
ss atar mısınız hocamBen kullandığım ayarları renk sıcaklığına göre ayarladım, sizinkisi de güzel gibi.