iphone 13 pro max servise gönderdim çizik geldi

black4949

80+
Reaksiyon skoru
60
merhabalar 13 pro max servise gönderdim sesde sıkntı vardı servise gönderdim sol üst te çizik var belirgin kasada hafif darbe var geri göndersem durum ne olur ?

nereye vermiştin telefonu

merhabalar 13 pro max servise gönderdim sesde sıkntı vardı servise gönderdim sol üst te çizik var belirgin kasada hafif darbe var geri göndersem durum ne olur ?
bence geri gönder hocam

ses düzelmiş mi geri gönderin benve satacak olsanız fiyatı düşecek

Son düzenleme:
Ses düzeldi evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilmemm çekmemişlerid
Eğer kargolarken falan fotoğraflamadıysan pek bir şey yapamazsın.Elinde bir kanıt var mı orada çizildiğine dair.

Eğer kargolarken falan fotoğraflamadıysan pek bir şey yapamazsın.Elinde bir kanıt var mı orada çizildiğine dair.
fotoğraf niye çekeyimki cihaz samsauna gitti çözemediler gebze apple gitti geldi geri çizilmesi normal değilmi çizildi ise tamir edilmesi lazım ama

fotoğraf niye çekeyimki cihaz samsauna gitti çözemediler gebze apple gitti geldi geri çizilmesi normal değilmi çizildi ise tamir edilmesi lazım ama
Fotoğraf çekeceksin ki cihazda olmayan bir şey olunca itiraz edebilesin. Garantiye gittiğinde ekran kırılmış da olabilirdi kargoda. O zaman Apple kabul etmeyecekti haliyle.O zaman da kargo firması belki ödemek zorunda kalacaktı. Sen cihaz çizildi diyorsun da kimi ikna edeceksin elinde delilin yok bir şey yok. Kanıtlayamazsın. KVK eğer bir not falan düşmemişse çizik var diye belki bir şansın var ama sanmam zor.

hocam telefonun cizik yerinin fotosunu çekip buraya atar mısnız?

Hacım ben yetkili serviste teknikerdim. Böyle durumlarda cihazın her türlü fiziksel hasar bilgilerini alıyoruz. Bütün cihazları servise alırken fotoğraflarını çekiyoruz. Çizik , ezik , göçük gibi. Bazı müşteriler bu yoktu siz yapmışsınız diyerek Apple'ı arıyor ve Apple'da cihazın servise alınırken fotoğraflarını istiyor. Elinde servise göndermeden önce çekilen fotoğraflar varsa servisi Apple'a şikayet et.

Sen gel telefona o kadar para ver sesi bozulsun. Servise gönder kasa hasar alsın.
Hep demişimdir ihtiyacınızdan fazlasını tercih etmeyin. Üzülen siz olursunuz.

Geri