kvknereye vermiştin telefonu
bence geri gönder hocammerhabalar 13 pro max servise gönderdim sesde sıkntı vardı servise gönderdim sol üst te çizik var belirgin kasada hafif darbe var geri göndersem durum ne olur ?
gürgençler telefonu alırken her yerini ayrıntılı şekilde fotoğrafını çekiyor. fotoğrafını çektiler mi cihazın
Ses düzeldi evetses düzelmiş mi geri gönderin benve satacak olsanız fiyatı düşecek
bilmemm çekmemişleridgürgençler telefonu alırken her yerini ayrıntılı şekilde fotoğrafını çekiyor. fotoğrafını çektiler mi cihazın
Eğer kargolarken falan fotoğraflamadıysan pek bir şey yapamazsın.Elinde bir kanıt var mı orada çizildiğine dair.Ses düzeldi evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmemm çekmemişlerid
fotoğraf niye çekeyimki cihaz samsauna gitti çözemediler gebze apple gitti geldi geri çizilmesi normal değilmi çizildi ise tamir edilmesi lazım amaEğer kargolarken falan fotoğraflamadıysan pek bir şey yapamazsın.Elinde bir kanıt var mı orada çizildiğine dair.
Fotoğraf çekeceksin ki cihazda olmayan bir şey olunca itiraz edebilesin. Garantiye gittiğinde ekran kırılmış da olabilirdi kargoda. O zaman Apple kabul etmeyecekti haliyle.O zaman da kargo firması belki ödemek zorunda kalacaktı. Sen cihaz çizildi diyorsun da kimi ikna edeceksin elinde delilin yok bir şey yok. Kanıtlayamazsın. KVK eğer bir not falan düşmemişse çizik var diye belki bir şansın var ama sanmam zor.fotoğraf niye çekeyimki cihaz samsauna gitti çözemediler gebze apple gitti geldi geri çizilmesi normal değilmi çizildi ise tamir edilmesi lazım ama
hocam telefonun cizik yerinin fotosunu çekip buraya atar mısnız?merhabalar 13 pro max servise gönderdim sesde sıkntı vardı servise gönderdim sol üst te çizik var belirgin kasada hafif darbe var geri göndersem durum ne olur ?