Neler Yeni

iphone 13 pro max servise gönderdim çizik geldi

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mahmut
merhabalar 13 pro max servise gönderdim sesde sıkntı vardı servise gönderdim sol üst te çizik var belirgin kasada hafif darbe var geri göndersem durum ne olur ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
nereye vermiştin telefonu

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
merhabalar 13 pro max servise gönderdim sesde sıkntı vardı servise gönderdim sol üst te çizik var belirgin kasada hafif darbe var geri göndersem durum ne olur ?
bence geri gönder hocam

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Rulep

80+ Gold
ses düzelmiş mi geri gönderin benve satacak olsanız fiyatı düşecek

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ses düzeldi evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmemm çekmemişlerid
Eğer kargolarken falan fotoğraflamadıysan pek bir şey yapamazsın.Elinde bir kanıt var mı orada çizildiğine dair.

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kargolarken falan fotoğraflamadıysan pek bir şey yapamazsın.Elinde bir kanıt var mı orada çizildiğine dair.
fotoğraf niye çekeyimki cihaz samsauna gitti çözemediler gebze apple gitti geldi geri çizilmesi normal değilmi çizildi ise tamir edilmesi lazım ama

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
fotoğraf niye çekeyimki cihaz samsauna gitti çözemediler gebze apple gitti geldi geri çizilmesi normal değilmi çizildi ise tamir edilmesi lazım ama
Fotoğraf çekeceksin ki cihazda olmayan bir şey olunca itiraz edebilesin. Garantiye gittiğinde ekran kırılmış da olabilirdi kargoda. O zaman Apple kabul etmeyecekti haliyle.O zaman da kargo firması belki ödemek zorunda kalacaktı. Sen cihaz çizildi diyorsun da kimi ikna edeceksin elinde delilin yok bir şey yok. Kanıtlayamazsın. KVK eğer bir not falan düşmemişse çizik var diye belki bir şansın var ama sanmam zor.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
hocam telefonun cizik yerinin fotosunu çekip buraya atar mısnız?

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Hacım ben yetkili serviste teknikerdim. Böyle durumlarda cihazın her türlü fiziksel hasar bilgilerini alıyoruz. Bütün cihazları servise alırken fotoğraflarını çekiyoruz. Çizik , ezik , göçük gibi. Bazı müşteriler bu yoktu siz yapmışsınız diyerek Apple'ı arıyor ve Apple'da cihazın servise alınırken fotoğraflarını istiyor. Elinde servise göndermeden önce çekilen fotoğraflar varsa servisi Apple'a şikayet et.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sen gel telefona o kadar para ver sesi bozulsun. Servise gönder kasa hasar alsın.
Hep demişimdir ihtiyacınızdan fazlasını tercih etmeyin. Üzülen siz olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,264
Üyeler
167,086
Son üye
GTX 1070
Top Bottom