RTX 3060 ve i5-11400 sistem toplama

Sinerjideki sistemse eğer 16kya değmez o fiyata 3060ti çıkar bence
Maalesef bütçem yetmıyor rtx 3060 gaming x modeli yeterli olcağını düşünüyorum

Marka takıntın yoksa Gamegarajdan almanı tavsiye ederim. 14.300 TL imzamdaki sistem.

Tek fan olmasa verecem siparişi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaça geliyor boyle sistem
Şurada tek fanlı ve üç fanlı karşılaştırması var bakabilirsin istersen.

Marka takıntın yoksa Gamegarajdan almanı tavsiye ederim. 14.300 TL imzamdaki sistem.
biraz marka takıntısı ve korkusu var tek fanlı falan hoşuma gitmedi performans iyidir zaten ama kendımı kandırmam lazım :)

Şurada tek fanlı ve üç fanlı karşılaştırması var bakabilirsin istersen.

soğutucu ne kullanıyorsun

biraz marka takıntısı ve korkusu var tek fanlı falan hoşuma gitmedi performans iyidir zaten ama kendımı kandırmam lazım :)

Okadar para ver katılıyorum sana yaptıgın setup ne kadar

Ekstra hiç bir şey almadım Gamegarajdaki halinin üzerine. Çok fazla yük altında, stres altında da kullanmadım açıkçası yeni aldım sayılır çünkü çok müsait olamadım. Ama dediğim gibi videoda sıcaklık değerleri de var. Çok rahatsız olursam undervolt yapmayı düşünüyorum 15-20 dereceye kadar sıcaklık düşüşü olur muhtemelen.

Bütçen varsa tabi kaliteli premium ürünler kullanmalısın. Benim bütçem tam belliydi esnetemiyordum o yüzden bunu aldım.

Ekstra hiç bir şey almadım Gamegarajdaki halinin üzerine. Çok fazla yük altında, stres altında da kullanmadım açıkçası yeni aldım sayılır çünkü çok müsait olamadım. Ama dediğim gibi videoda sıcaklık değerleri de var. Çok rahatsız olursam undervolt yapmayı düşünüyorum 15-20 dereceye kadar sıcaklık düşüşü olur muhtemelen.

Bütçen varsa tabi kaliteli premium ürünler kullanmalısın. Benim bütçem tam belliydi esnetemiyordum o yüzden bunu aldım.
anladım teşekkürler ama memnunsun değilmi işlemcıden vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,120
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri