Amazon.jp rx 6600xt siparişim tamamlandı mı?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
456
Arkadaşlar tecrübesi deneyimi olan yardımcı olursa sevinirim.
Amazon.jp den şimdi bilgilerimi eksiksiz olarak doldurup siparişimi oluşturdum. Siparişiniz alındı dedi ama. Kartımdan sadece 0.01tl çekilmiş amazon.jp adına. Bundan sonra ki süreç nasıl işleyecek?

@pickpocket Adımlarını anlatsın sana. Hesap bloklarınırsa nasıl açman gerektiğini anlatır.

Hesabın bloke olmaz ise , kargo aşamasında kartından dolar olarak parasını çeker. Sipariş sana ulaşana kadar provizyonda kalır ücreti kredi kartında. Daha sonra kredi kartinda ücret onaylanir.
Ortalama kargoya verildikten 6/7 gün içinde eline sorunsuz şekilde ulaşır.

Hesabın bloke olmaz ise , kargo aşamasında kartından dolar olarak parasını çeker. Sipariş sana ulaşana kadar provizyonda kalır ücreti kredi kartında. Daha sonra kredi kartinda ücret onaylanir.
Ortalama kargoya verildikten 6/7 gün içinde eline sorunsuz şekilde ulaşır.
Çok sağolun peki benden ödeme yapınca şifre falan istemedi normal mi? Sadece kart bilgilerimi girdim cv kodu olsun mobil onay kodu olsun almadı visa vakıf kart.

Evet şifre istemiyor. Kartınız internet alisverisine açıksa ,direk keser parayı.
Para kesildi. Sanırım hayırlısıyla tamamladık siparişi. Çok teşekkür ederim. Yalnız kur oynamasından dolayımı bilmiyorum 150 tl yaklaşık fazla kesmiş. Olsun yine de tr ye göre ucuz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,908
Üyeler
187,416
Son üye
tamath
Geri