Çözüldü✓ Acill!! Nvidia Ekran kartı freesync monitör ile uyuşur mu?

Kolestrol

80+
Reaksiyon skoru
132
Arkadaşlar elimde Gt 1030 bir ekran kartı var ve 144 hz aoc freesync premium bir monitör aldım fakat cahil olduğum için az önce öğrendim ki Nvidia ekran kartı olanlarlar freesync özelliğinden faydalanamıyormuş , faydalanmak için de ekran kartında display port olması gerekiyormuş ama benim kartımda dp port yok ne yapacağım arkadaşlar ben Felfenayım şuan baygınlık geçiriyorum akıl verin bana nolursunuz

Hayır, NVIDIA kartı olanlar FreeSync kullanabilir. Sadece G-Sync kadar düzgün olmayabilir.

Hayır, NVIDIA kartı olanlar FreeSync kullanabilir. Sadece G-Sync kadar düzgün olmayabilir.
Emin misin hocam freesync özelliğinden faydalanamazsınız diyenler olmuş stress oldum boşuna mı verdik parayı diye

AOC 27G2U monitör kullanıyorum FreeSync destekli. Ekran kartım 1060, kullanabiliyorum G-Sync.

Bende benzer durumu imzamdaki monitör ile yaşadım. Kartta DP çıkışı olmadığı için g-sync kullanamıyordum.

1644954618275.png

Abartmayın hocam ne boşa parası monitör 10hz 50ms çalışmayacak

Daha önce başıma gelen bir olaydan bahsedeyim :)
Nvidia kartım vardı, freesync açınca arada sırada anlık bir şekilde ekran komple siyah olup geri düzeliyordu.

Geri