50, 100 Tl Parfüm Tavsi̇yesi̇ İsti̇yorum

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,480
50, 100 tl civarı güzel kokan bir erkek parfümü önerisi istiyorum

Son düzenleme:
Tutaste'den al hocam.
Kargo parasıyla 50'yi geçer ama toplu alımlarda indirimli oluyor. Örneğin 4 tane 50 ml 200 TL (kargo dahil).

Son düzenleme:
100 TL'ye kadar çıkabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/avon/full-speed-erkek-edt-75ml-p-111793?boutiqueId=598041&merchantId=105053
Bunu öneriyorlar iyi mi? bu
Kullanmadım ama önerildiğini görmüştüm. Kalıcılıkları iyi olmuyor işte o sıkıntı.
Tutaste = F/P. Modeline göre değişmekle beraber 6-7 saatten az kalan parfümüne denk gelmedim daha. Hepsini orijinaline benzetemiyor. O attığım sayfadan arama yaparak araştırmanız lazım.

Kullanmadım ama önerildiğini görmüştüm. Kalıcılıkları iyi olmuyor işte o sıkıntı.
Tutaste = F/P. Modeline göre değişmekle beraber 6-7 saatten az kalan parfümüne denk gelmedim daha. Hepsini orijinaline benzetemiyor. O attığım sayfadan arama yaparak araştırmanız lazım.
Nasıl koktuklarını bilmiyorum orda da şişelerin hepsi aynı

Nasıl koktuklarını bilmiyorum orda da şişelerin hepsi aynı
Şişeden anlayamazsınız ki zaten, verdiğim linkte hangi kodun orijinalde hangi parfüm olduğu yazıyor. O linke tıklayınca "Fragrantica" sayfasına atıyor. Oradan kaç kişi oylamış, kaç puan almış, yazlık mıymış kışlık mıymış, kalıcılığı ve yayılımı nasılmış incelemeniz lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri