50, 100 Tl Parfüm Tavsi̇yesi̇ İsti̇yorum

Tutaste cepte. Kaliteli bir parfüm önerir misiniz? Yani 100 TL lik ne var? 150 TL lik 200 TL lik ne var misal?
O bütçede Zara’lara bak.
Dior, Chanel, Paco Rabanne gibi belirli seviye üstü markalar 900-1000 seviyesinden başlıyor artık.
Akakçe’de gördüğün fiyatlara inanma bu arada, internette satılan parfümlerin büyük bölümü sahte.

O bütçede Zara’lara bak.
Dior, Chanel, Paco Rabanne gibi belirli seviye üstü markalar 900-1000 seviyesinden başlıyor artık.
Akakçe’de gördüğün fiyatlara inanma bu arada, internette satılan parfümlerin büyük bölümü sahte.
Creed Aventus misal 200 TL. Bunu mu almak iyi, tutaste muadilini almak mı iyi

Ne bilim burada vardı :

Aventos tutatse 70 TL olan bunu kopyaladık diye açıklaması var. Heralde orijinali budur diye düşündüm.
İnternetten parfüm alınmaz diye boşuna demiyoruz hocam. Türkiye kaçak parfüm piyasasında dünyada sayılı ülkelerden. Hadi bunun fiyatından uyanıyorsun ama orijinali 1000 TL olan ürünün sahtesini internette 700 TL’ye satıyorlar. Orijinal zannedip kullanıyorsun, bir bakıyorsun kalıcılık en fazla 1 saat :D Yandı gülüm keten helva.

İnternetten parfüm alınmaz diye boşuna demiyoruz hocam. Türkiye kaçak parfüm piyasasında dünyada sayılı ülkelerden. Hadi bunun fiyatından uyanıyorsun ama orijinali 1000 TL olan ürünün sahtesini internette 700 TL’ye satıyorlar. Orijinal zannedip kullanıyorsun, bir bakıyorsun kalıcılık en fazla 1 saat :D Yandı gülüm keten helva.
Hocam sen bana kaliteli olarak yine fiyatı uygun olarak ne önerirsin?

Hocam sen bana kaliteli olarak yine fiyatı uygun olarak ne önerirsin?
Abim Tutaste al geç. Beğenmezsen kaybedeceğin 50 TL olur klozete dökersin banyo kokar. Orijinal parfüm artık bu ülkede belirli gelir seviyesi altındaysak hayal.

Abim Tutaste al geç. Beğenmezsen kaybedeceğin 50 TL olur klozete dökersin banyo kokar. Orijinal parfüm artık bu ülkede belirli gelir seviyesi altındaysak hayal.
Tamamdır. Ekşi'de kötü yorumları olunca daha yukarısını merak ettim. Düşünmüyorum o zaman fazla.

Tamamdır. Ekşi'de kötü yorumları olunca daha yukarısını merak ettim. Düşünmüyorum o zaman fazla.
Yaşadığın ilde "MAD parfüm" varsa orayı da deneyebilirsin, ben 1-2 kokularını denedim Tutaste'den çok farkı yoktu. En azından mağazası olduğu için birkaç tane deneyip en beğendiğini alma şansın olur. Bir sorun yaşarsan yüz yüze çözeceğin muhatap bulursun.

Geri