%100 disk kullanımı çözümü varmı

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
arkadaşlar sorunumu çözermi bf 5 oynuyorum disk kullanımı %100 oluyor drop giriyor çözermi problemimi bu videodaki işlemler veya siz ne önerirsiniz

Hayır yok. Ben kaç tane çözüm denedim.

Harddiskle alakalı bir durum ssd lazım bendede öyleydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harddiskle alakalı bir durum SSD lazım bendede öyleydi
Veya virüs olabilir

Tek yol SSD :/

Hdd zorlanıyor iste böyle durumlarda hatta bunun için drop bile yersiniz. Tek çözüm ssd. Ben ssd kullanıyorum Gta 5'de %50'yi geçtiğini görmedim samsung olduğundanda olabilir ama oyun için ssd sart.

HDD zorlanıyor iste böyle durumlarda hatta bunun için drop bile yersiniz. Tek çözüm SSD. Ben SSD kullanıyorum Gta 5'de %50'yi geçtiğini görmedim samsung olduğundanda olabilir ama oyun için SSD sart.
Knk mecbur hdd kullanacağım yer yok bütçem yok 1 tb 500 gb ssd alacak kadar 8 daha ram alsam veya win 10 u ssd ye kursam geçermi

Knk mecbur HDD kullanacağım yer yok bütçem yok 1 tb 500 gb SSD alacak kadar 8 daha RAM alsam veya win 10 u SSD ye kursam geçermi
Ram hiçbir işe yaramaz. SSD alacaksın yada bu yavaşlığı çekeceksin.

Veya SSD Windows kuracağım hard diski oyunları yükleyeceğim yine aynı sıkıntı yaşar mıyım
Ssdyi 240Gb veya üstü alacaksanız ssdye kurun oyunları

Hdd steam kütüphaneniz olsun istediğinizde ssdye aktarın oyunları

Ssdyi 240Gb veya üstü alacaksanız ssdye kurun oyunları

HDD steam kütüphaneniz olsun istediğinizde ssdye aktarın oyunları
knk rica etsem özele gelirmisin

arkadaşlar sorunumu çözermi bf 5 oynuyorum disk kullanımı %100 oluyor drop giriyor çözermi problemimi bu videodaki işlemler veya siz ne önerirsiniz
Ne saçma ya. Sorun HDD'den adam gidip RAM'ler ile oynuyor.
1 yıl çözmeye çalıştım ama çözümü yok. Sonuçta donanımsal bir sorun.

Geri