paffpuffpaff
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Arkadaşlar binancedan para çekemiyorum binance trye binance global ile bağlanmaya çalışıyorum fakat oturum hatası veriyor. Nasıl cekicem ben bu parayı?
Yani globale kayıt olduğum gibi sıfırdan kayıt olup kyc falan yapmam gerekiyor teşekkürlerYeni hesap kurmalısın binance tr de sonra eşleştircen ama gene kimlik olayı vs var.
Evet öyle gerekiyor.Yani globale kayıt olduğum gibi sıfırdan kayıt olup kyc falan yapmam gerekiyor teşekkürler
Kayıt olmana gerek yok. BinanceGlobal ile giriş yap dediğinde bağlanması lazım benim öyle oluyor.Arkadaşlar binancedan para çekemiyorum binance trye binance global ile bağlanmaya çalışıyorum fakat oturum hatası veriyor. Nasıl cekicem ben bu parayı?
Onu yapıyorum fakat oturum hatası diyor tarayıcı ile alakalı olabilir mi acabaKayıt olmana gerek yok. BinanceGlobal ile giriş yap dediğinde bağlanması lazım benim öyle oluyor.
Hayır yeni hesap açıp oradan tekrar eşleştrime yapıyor bende aynı sorunu yaşadım binance destek öyle dedi ve mecbur öyle oldu tekrar açmak zorunlu binance tr den para çekme vs yapman için.Kayıt olmana gerek yok. BinanceGlobal ile giriş yap dediğinde bağlanması lazım benim öyle oluyor.
Hayır güzel kardeşims en benim dediğimi yap bende yaşadım çünkü.Onu yapıyorum fakat oturum hatası diyor tarayıcı ile alakalı olabilir mi acaba
Olabilir.Onu yapıyorum fakat oturum hatası diyor tarayıcı ile alakalı olabilir mi acaba
Zorunlu değil bizzat kendim BinanceGlobal hesabıyla girip para yatırma ve çekme işlemi yapıyorum.Hayır yeni hesap açıp oradan tekrar eşleştrime yapıyor bende aynı sorunu yaşadım binance destek öyle dedi ve mecbur öyle oldu tekrar açmak zorunlu binance tr den para çekme vs yapman için.
Güzel kardeşim bak ben ne diyorum binaance tr destek söyledi diyorum sen neden hala anlamıyorsun öyle bir şey olsa bana bunu söylemezler ısırarcı olma artık eğer tl bazında yatırımlarda zaten koşulsuz şartsız binance tr olmalı.Olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zorunlu değil bizzat kendim BinanceGlobal hesabıyla girip para yatırma ve çekme işlemi yapıyorum.
Güzelim BinanceTR olacak zaten ben olmayacak mı diyorum nerenle okuyorsun? Diyorum ki BinanceTR'ye kayıt olmasına gerek yok, BinanceTR'ye girerken Binance.com üyeliğim ile gir diyecek bu kadar basit neyini anlamıyorsun?Güzel kardeşim bak ben ne diyorum binaance tr destek söyledi diyorum sen neden hala anlamıyorsun öyle bir şey olsa bana bunu söylemezler ısırarcı olma artık eğer TL bazında yatırımlarda zaten koşulsuz şartsız binance tr olmalı.
Allah akıl fikir versin en iyi herşeyi, sen biliyorsun tamam.Güzelim BinanceTR olacak zaten ben olmayacak mı diyorum nerenle okuyorsun? Diyorum ki BinanceTR'ye kayıt olmasına gerek yok, BinanceTR'ye girerken Binance.com üyeliğim ile gir diyecek bu kadar basit neyini anlamıyorsun?
Güzelim dediğimi yap BinanceTR'ye gireceksin zaten daha neyi uzatıyorsun? Kayıtta olabilir ama gerek yok iki hesabı birleştiriyor zaten bu dediğim transfer yapması daha kolay oluyor.Allah akıl fikir versin en iyi herşeyi, sen biliyorsun tamam.
Olmayan hesabı birleştiremez kardeşim hala yanlış bilginle ilerliyorsun kendi bilgin o platformun çalışanından daha fazla olamaz . Bende arkadaşın aynı hatasını alıyordum bana bunu söylediler şimdi banı yiyeceksin kös kös oturucaksın.Güzelim dediğimi yap BinanceTR'ye gireceksin zaten daha neyi uzatıyorsun? Kayıtta olabilir ama gerek yok iki hesabı birleştiriyor zaten bu dediğim transfer yapması daha kolay oluyor.