Knk bu hepsini taşıyacağa benzemiyo![]()
Zizuva Tasarım Siyah Gaming&Çalışma Masası
Zizuva'dan Çok Amaçlı Siyah Gaming&Çalışma Masasıwww.zizuva.com
kasa aşağıda ama güzel masa
Fiyatı önemli değil dediklerim olsun yeterKasayı taşimayabilir ama uygun fiyatli gibi kaliteye göre![]()
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası (60x160 Cm, Beyaz) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben oyunda sinirlendiğinde ayağımı bir yerlere vuruyorum ALLAH korusun kasaya bişey olmasın .dKasayı taşimayabilir ama uygun fiyatli gibi kaliteye göre![]()
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Ofis Masası (60x160 Cm, Beyaz) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bu bende var 2 monitör ve 1 kasa tasıyor.3 denemedim ama bilgilerde çok agır taşıyamadığı belirtiyor dikkatli olmakta fayda var ya da ortasına bir dayanak yaptırırsın tasır o zamanKasayı taşimayabilir ama uygun fiyatli gibi kaliteye göre![]()
Piyasada 200x60 masa kalmamış. İkeada var onların boyut yeterli taşır da ama kalitesi pek iç açıcı değilFiyatı önemli değil dediklerim olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben oyunda sinirlendiğinde ayağımı bir yerlere vuruyorum ALLAH korusun kasaya bişey olmasın .d
Dayanak yaptiramambu bende var 2 monitör ve 1 kasa tasıyor.3 denemedim ama bilgilerde çok agır taşıyamadığı belirtiyor dikkatli olmakta fayda var ya da ortasına bir dayanak yaptırırsın tasır o zaman
Hocam memnunsanız yakında ben de sipariş vericem bunu sallanma vs yok diyorsanızbu bende var 2 monitör ve 1 kasa tasıyor.3 denemedim ama bilgilerde çok agır taşıyamadığı belirtiyor dikkatli olmakta fayda var ya da ortasına bir dayanak yaptırırsın tasır o zaman
knk 27 inc 3 monitörü üzerine koyduğunda zaten kasaya yer kalmayacak emin ol.Dayanak yaptiramam
Aslında belki masadan 2 tane alıp yanyana birlestirebilirimknk 27 inc 3 monitörü üzerine koyduğunda zaten kasaya yer kalmayacak emin ol.
Sağolun bu masadan 2 tane alıp birlestiricemknk 27 inc 3 monitörü üzerine koyduğunda zaten kasaya yer kalmayacak emin ol.
Ben memnunum baya.İyiki almışım yaklaşık 6 ay oldu hiçbir sorun oluşmadı.
o zaman 320 cm olur o kadar alanın varsa sen bilirsin görüntü olarak hoş dururmu bir şey diyemem 3 metre masa olacak.Aslında belki masadan 2 tane alıp yanyana birlestirebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağolun bu masadan 2 tane alıp birlestiricem