Çözüldü✓ oyun için Masa önerisi

SECTOSS

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,125
Merhaba 3 tane 27 inç monitör + kasayı taşıyacak sağlam ve geniş bir masa onerirmisiniz

Kasayı taşimayabilir ama uygun fiyatli gibi kaliteye göre
Fiyatı önemli değil dediklerim olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben oyunda sinirlendiğinde ayağımı bir yerlere vuruyorum ALLAH korusun kasaya bişey olmasın .d

bu bende var 2 monitör ve 1 kasa tasıyor.3 denemedim ama bilgilerde çok agır taşıyamadığı belirtiyor dikkatli olmakta fayda var ya da ortasına bir dayanak yaptırırsın tasır o zaman

Fiyatı önemli değil dediklerim olsun yeter

Ben oyunda sinirlendiğinde ayağımı bir yerlere vuruyorum ALLAH korusun kasaya bişey olmasın .d
Piyasada 200x60 masa kalmamış. İkeada var onların boyut yeterli taşır da ama kalitesi pek iç açıcı değil

bu bende var 2 monitör ve 1 kasa tasıyor.3 denemedim ama bilgilerde çok agır taşıyamadığı belirtiyor dikkatli olmakta fayda var ya da ortasına bir dayanak yaptırırsın tasır o zaman
Dayanak yaptiramam

Hocam memnunsanız yakında ben de sipariş vericem bunu sallanma vs yok diyorsanız

knk 27 inc 3 monitörü üzerine koyduğunda zaten kasaya yer kalmayacak emin ol.
Aslında belki masadan 2 tane alıp yanyana birlestirebilirim

knk 27 inc 3 monitörü üzerine koyduğunda zaten kasaya yer kalmayacak emin ol.

Ben memnunum baya.İyiki almışım yaklaşık 6 ay oldu hiçbir sorun oluşmadı.
Sağolun bu masadan 2 tane alıp birlestiricem

Aslında belki masadan 2 tane alıp yanyana birlestirebilirim

Sağolun bu masadan 2 tane alıp birlestiricem
o zaman 320 cm olur o kadar alanın varsa sen bilirsin görüntü olarak hoş dururmu bir şey diyemem 3 metre masa olacak.

o zaman 320 cm olur o kadar alanın varsa sen bilirsin görüntü olarak hoş dururmu bir şey diyemem 3 metre masa olacak.
Bosverin görüntü önemli değil benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,811
Üyeler
188,327
Son üye
khan123
Geri