mehmet4732
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
Şu an stoğu kaldırdılar ondandırSepet bilgisi bulunamadı hatası peşimi bırakmıyor
İnat ettim benim olucaksın yağğ
Şu an stoğu kaldırdılar ondandırSepet bilgisi bulunamadı hatası peşimi bırakmıyor
İnat ettim benim olucaksın yağğ
Deme öyle demeŞu an stoğu kaldırdılar ondandır
gelir ya dünden beri kaç kere geldi stok dün almıştım ben acaba tekrar alabiliyor muyuz yoksa herkes 1 tane mi alabiliyorDeme öyle deme![]()
10 dan fazla alımlar için iletişime geçin yazılmış. Alabiliyorsun demek ki istediğin kadar.gelir ya dünden beri kaç kere geldi stok dün almıştım ben acaba tekrar alabiliyor muyuz yoksa herkes 1 tane mi alabiliyor
Yenilense nolcak site bozuk kart bilglerine kadar girdik orada kalıyoSürekli yenileniyor
Çok elzem değil aslında ama site inat ettirdi diye uğraştıkSürekli dene alırsın
Hocam aynı durumdayım 2 kere para cekildi ama sipariş gözükmüyor üyelikle aldım mailde gelmemiş çözüm bulabildinizmiBende de para çekti, ama siparişlerim kısmında görünmüyor. Online desteğe yazdım, sipariş numaranızı öğrenebilirmiyim diyorLan zaten siparişlerimde görünmüyor dedim. Sisteme ulaşamıyorum daha sonra yazın dedi
Maile aldığıma dair bilgi gelmiş, orada takip no var ordan canlı yardımdan teyit ettirdim sipariş numarsını sıkıntı yok. Sadece sistemde sıkıntı var biz göremiyoruzlan karttan parayı çekti iki kere sipariş yokanlamadım dolandırıldıkmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam aynı durumdayım 2 kere para cekildi ama sipariş gözükmüyor üyelikle aldım mailde gelmemiş çözüm bulabildinizmi![]()