sakın öyle bir işe girişmesin. faceid yi bozarsa o telefon para etmez. apple a yaptırmak en mantıklısı.deji nin kendi web sitesinden satın alabilirsin ve kendin değiştirebilirsin garantisi yoksa iphone batarya değiştirmesi kolay youtubedan videolarını görebilirsin yanınad tamir takımıda gönderiyorlar
doğru olabilir bende 7 plus var kendim değiştirdim herhangi bir sorun yaşamadım ben ama dediğin gibi onunda sorun yaşamayacağı anlamına gelmezsakın öyle bir işe girişmesin. faceid yi bozarsa o telefon para etmez. apple a yaptırmak en mantıklısı.
izmirApple Destek uygulamasını indirip pil değişimi adımını takip edeceksiniz. Şehrinizi seçtikten sonra listelenen Apple Yetkili Servislerinden birini seçip randevu oluşturup gideceksiniz. Media Markt'la işiniz bulunmuyor.
Şehir neresi?
İzmir'de Troy bulunuyormuş. Güvenilirdir, Apple'ın premium reseller'larındandır.izmir
pil sağlığı %75 ve evvelsi gün böyle bir hata aldımİzmir'de Troy bulunuyormuş. Güvenilirdir, Apple'ın premium reseller'larındandır.
Evet artık değişmesi gerekiyor hocampil sağlığı %75 ve evvelsi gün böyle bir hata aldım Alıntıyı görüntüle