muzlusüt9977
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler iyi akşamlarAynen öyle. Bütün fanlar hız ayarlı şekilde çalışacak hocam.
teşekkürler iyi akşamlarAynen öyle. Bütün fanlar hız ayarlı şekilde çalışacak hocam.
Rica ederim. İyi akşamlar.teşekkürler iyi akşamlar
Benim attığım olur mu peki?Fiyat cok uygun değil ancak kasalarımın tamamında linkteki ürünü kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
![]()
Arctic 10 Port PWM Fan Çoklayıcı Hub Kontrolcü (AR-ACFAN00175A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: EAN 4895213702522 Ağırlık 50 Gram Boyutlar 86.3*55.6*14.3mm Garanti Süresi 2 Yıl Üretici Kodu AR-ACFAN00175Awww.teknobiyotik.com
Olmasına olur neticede aynı görevi yapıyor. Sadece benim gönderdiğim daha düzgün bir ürün olduğu için ben onu tercih ettim.Benim attığım olur mu peki?
O kadar bütçem çıkmıyor idareten alıyım olmadı ona gecerim. Peki 2 yazdığım soruna bi cevabınız varmı anakartı yakma gibi bir şey oluyor mu tek fan girişine 3 fan bağladıgımız için?Olmasına olur neticede aynı görevi yapıyor. Sadece benim gönderdiğim daha düzgün bir ürün olduğu için ben onu tercih ettim.
O kadar bütçem çıkmıyor idareten alıyım olmadı ona gecerim. Peki 2 yazdığım soruna bi cevabınız varmı anakartı yakma gibi bir şey oluyor mu tek fan girişine 3 fan bağladıgımız için?
Teşekkür ediyorumm ilginiz icinDaha önce hiç başıma gelmedi. Ki akasanın o ürününden de kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Daha önce hiç başıma gelmedi. Ki akasanın o ürününden de kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Silinmişke.Merhaba elimde msi mag forge 101m kasa ve gigabyte b450m s2h v2 anakart var. Bu kasanın bütün fanlarını çalıştırabilmem için fan çoklayıcıya ihtiyacım varmış aklımdaki fan çoklayıcı akasa flexa p5 size sorum şu ben bu fan çoklayıcıyı alırsam sıkıntısız bir şekilde kasamın bütün fanlarını çalıştırabilirmiyim ve bu fan çoklayıcının fan girişleri galiba bir tane 4 pin diğer girişleri 3 pin'miş ama kasamın bütün fanları galiba 4 pinli sizce bir sıkıntı olur mu?
Merhaba bende de aynı çoklayıcı var ama fanım 3 pin girişli 1 tane pin boşta kalıyor , bu çoklayıcı da 3. pin boş taksam sorun olmaz dimi![]()
Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Kasanızdaki tüm fanları otomatik devirli olarak kullanabilmeniz için Akasa'dan Beşli PWM kablosu Kasanız İçin Otomatik Fan Kontrolü! Akasa tek bir PWM çoklayıcı ile kasanızdaki fanların tümünün devir hızını kontrol...www.teknobiyotik.com
Çalıştırabilirsin ben bunu kullanıyorum. Mag 100M kasada