Neler Yeni

Samsung Galaxy S21 vs S20 FE (Snapdragon)

Kontfire

80+ Silver
Gözümden kaçmış valla sağol hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pil performansı gayet iyi. İlk hafta kullanıcıya yönelik bir veri analizi yapıyor o yüzden hızlı bitiyor diye okudum bir yerde. Bende de 1 hafta geçtikten sonra normal seviyelere ulaştı süreler.

Yakın bir tanıdığımda s20 vardı. Telefon birden anlamsızca bozuldu. Hiç açılamamaya başladı. Ben exynosa bağladım sorunu çünkü böyle amiral gemisinin yapacağı bir şey değil. En mantıklısı exynostan uzak durmak ve snapdragonlu modeli varsa onu almak.

İncelemesini yapmıştım bakabilirsin.

Dostum samsung tr den alıcam diye 1k fazla verme bence. Samsung Türkiye'nin kendi sitesinde 8.5k

En ucuz fiyatını buldum. Amazon kendi satıyor, buradan alabilirsin eğer rengi sorun etmeyeceksen. İade işlemi yapmak istersen daha kolay halledersin hemde ertesi gün hızlıca geliyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B09JZTFQ58/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_868Q7JW0M36ETEKRFYGE
Gozumden kaçmış diğer fiyatlari görmemişim sağolun 😄

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Dostlar önceliğim kamera performansı genelde sosyal medya kullanımı ve video izleme gibi temel işlerimi görebileceğim bir model arıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim ? Samsung serisinden başka hangi modelleri önerirsiniz ?
Kardeşim kamera sosyal medya iPhone modellerinde daha iyi Android’e göre ben sana iPhone 11 öneririm iyi bir cihazdır.

kırmızışarapp

80+ Silver
Kimin reportladığı ayrı bir şey moderadyon ekibi neden uyarı verdi ? Doğru bir konu hakkında konuşmak nasıl yanlış bilgi olabilir. Komik.

Ekler

• Screenshot_20220313-112022_Chrome.jpg
    Screenshot_20220313-112022_Chrome.jpg
    131.2 KB · Hit: 29

kırmızışarapp

80+ Silver
Benim açtığım konuda böyle bir yorum yok nasıl uyarı geliyor ilginç.
Exynos'a "çöp" demem yüzündenmiş. Sende gözükmüyordur kaldırılmıştır belki. Dediğim gibi komik...

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,984
İsim
HBE
Pil performansı gayet iyi. İlk hafta kullanıcıya yönelik bir veri analizi yapıyor o yüzden hızlı bitiyor diye okudum bir yerde. Bende de 1 hafta geçtikten sonra normal seviyelere ulaştı süreler.
O yüzden mi ilk hafta zırt pırt şarj ediyordum bu telefonu. Ya ne sallamıştım Samsung'a bee.

Bu arada a kamerası beni çok muallakta bırakıyor. Bi güzel çekiyor bi kötü niye böyle anlamadım.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo

kırmızışarapp

80+ Silver
O yüzden mi ilk hafta zırt pırt şarj ediyordum bu telefonu. Ya ne sallamıştım Samsung'a bee.

Bu arada a kamerası beni çok muallakta bırakıyor. Bi güzel çekiyor bi kötü niye böyle anlamadım.
Evet büyük ihtimalle o yüzden öyle olmuştur. İlk haftadan sonra normal seviyeleri gördüm çünkü. Lens kirlenmiş olabilir. Lensi çizmeyecek bir bez ile temizle istersen. Bazen hatta lens kirli olduğu için uyarı veriyor o yüzden olabilir. Birde güncellemelerle alakalı olabilir. Çok profesyonel bir şey çekmek istiyorsan pro mod öneririm.

Hem 8 GB 256 olan versiyonu var hem de 6 GB 128 olan versiyonu var.
Yorumda 8/256gb yazmış alan kişi. Model serisine baktığımda 8/256 diye görüyorum. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek lazım. Çok yardımcı oluyorlar.

Ekler

• 20211020_184945-2.jpg
    20211020_184945-2.jpg
    294.9 KB · Hit: 17

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Evet büyük ihtimalle o yüzden öyle olmuştur. İlk haftadan sonra normal seviyeleri gördüm çünkü. Lens kirlenmiş olabilir. Lensi çizmeyecek bir bez ile temizle istersen. Bazen hatta lens kirli olduğu için uyarı veriyor o yüzden olabilir. Birde güncellemelerle alakalı olabilir. Çok profesyonel bir şey çekmek istiyorsan pro mod öneririm.

Yorumda 8/256gb yazmış alan kişi. Model serisine baktığımda 8/256 diye görüyorum. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek lazım. Çok yardımcı oluyorlar.
İster istemez sıkıntı oluyor ürün bilgisinde sormak bu tür karmaşık durumlarda iyi olur tabi. İlk çıktığında mağazadaki çalışan bile exynos ve Snapdragon olayının bile farkında değildi ondan dolayı normal bir e-ticaret sitesinde bile bilgi karışıklığı olması.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
.
S20FE ısındığına dair birkaç yorum okumuştum, güncel ve daha üst model olan S21FE al keyfine bak derim bütçe varsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,307
Üyeler
158,990
Son üye
Airdrop V
Top Bottom