Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,245
Hemen hemen aynılar. S21 Plus bir tık daha iyi sadece. Ama arada 4.000 TL gibi bir meblağ var.
benim aklımda bunu almak vardı.
Hemen hemen aynılar. S21 Plus bir tık daha iyi sadece. Ama arada 4.000 TL gibi bir meblağ var.
Yapılabilecek en kötü alışverişlerden birisi olurdu. Gerçekten dayanıksız.
benim aklımda bunu almak vardı.
Yapılabilecek en kötü alışverişlerden birisi olurdu. Gerçekten dayanıksız.
Hocam 10k az değil bu kdr vermişken ios alın en temizi.S.a telefonumu değiştirmek istiyorum aklımda 13 pro modeli var özellikleriyle gerçekten insanı cezbediyor ama son gelen zamlar vs. den sonra biraz daha uyun telefonlar düşünmeye başladım özellikle bugün mediamarkta bir çalışanın o telefona o kadar para verilmez demesinden sonra vivo v21e modelini gösterdi o fiyatlara çıkmayacaksan bu telefonu önerebilirim dedi ve baya bir övdü telefonu ve haliyle kafam baya bir karışmış durumda sizce 13 pro almaya değicek kadar iyi bir telefonmu o fiyatlara veya başka bir öneriniz olur mu ?
Bence almayın. Ekran ortadan kararmaya başlar. Bunlara düzgün ekran koruyucu takılmıyor ve ekran çok kolay çizilebiliyor.
z fold 3 sarı sitede 15k falan.
Yaza kadar iyice düşer.
Belki 12'yı satıp alırım.
Bazen her şeyi farkındasındır ama o yola çıkmak istersin.Bence almayın. Ekran ortadan kararmaya başlar. Bunlara düzgün ekran koruyucu takılmıyor ve ekran çok kolay çizilebiliyor.
Şey gibi: Benim hayatımda aldığım kararlar..Bazen her şeyi farkındasındır ama o yola çıkmak istersin.
Kanka sende yurtdışı aldığın için soruyorum şuan 13 pro max 128 GB fiyatı kaç TL dir
z fold 3 sarı sitede 15k falan.
Yaza kadar iyice düşer.
Belki 12'yı satıp alırım.
Kanka sende yurtdışı aldığın için soruyorum şuan 13 pro max 128 GB fiyatı kaç TL dir
peki s21 mi s21 fe miHemen hemen aynılar. S21 Plus bir tık daha iyi sadece. Ama arada 4.000 TL gibi bir meblağ var.
10000 k ya herhangi bir telefon iphone değilParan varsa iPhone yoksa android bu kadar basit reis bu arada 10k ya 13 pro nasıl alıcan merak ettim
A72 ile fiyatının aynı olmasına ne demeliS20 FE SD alabilirsiniz.