Kıza ayıp olur mu? acaba

KONU DIŞI KONUŞACAKLAR LÜTFEN SERİSİNDEN TERK ETSİN BURAYI. İSTEDİĞİM KONUYU İSTEDİĞİM ŞEKİLDE AÇARIM .(KURALLAR DAHİLİNDE...)
LÜTFEN CİDDİYET
Birkaç ay önce bir kızla konuşuyorduk sonrasında sevgili olduk ve 1 ay kadar önce ayrıldık. (Affedilmeyecek hareketleri ve tavırları yüzünden)
geçen hafta bi kız sürekli bana bakıyor. Yolda geçerken - sınıfın içine doğru - çıkışta fln. Ben farkettim ama hiç beklemiyordum. Bizim arkadaşlara durumu anlatmış.
Seviyomuş işte. Fakat bu kız ile eski ex, arkadaş gibi araları . Tam yakın değiller ama muhabbetleri az çok var yani.
Sizce ayıp olur mu? eskisine. Ne yapmam gerekiyor. Belki de bu yeni kız, eskisi ile ilişkimizin olduğunu bilmiyordur. Ona da ayıp olur mu*?
bence çevre yap gelene evet de

Alfa joni olmak bunu gerektirir

Unuttuğumu kim söyledi knk. Ayrıca benim dışımda herkes bence 2 hafta içinde unuturdu o şahısı
.Ben insan değilim çünkü o yüzden.o.O2
Ama zaten ben gitmedim kıza o geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B3nde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence %90 biliyordur da %10luk şans bana vurur yani.
%10 olsa ne fark eder ? Çok mühim bir şey değil.

KONU DIŞI KONUŞACAKLAR LÜTFEN SERİSİNDEN TERK ETSİN BURAYI. İSTEDİĞİM KONUYU İSTEDİĞİM ŞEKİLDE AÇARIM .(KURALLAR DAHİLİNDE...)
LÜTFEN CİDDİYET
Birkaç ay önce bir kızla konuşuyorduk sonrasında sevgili olduk ve 1 ay kadar önce ayrıldık. (Affedilmeyecek hareketleri ve tavırları yüzünden)
geçen hafta bi kız sürekli bana bakıyor. Yolda geçerken - sınıfın içine doğru - çıkışta fln. Ben farkettim ama hiç beklemiyordum. Bizim arkadaşlara durumu anlatmış.
Seviyomuş işte. Fakat bu kız ile eski ex, arkadaş gibi araları . Tam yakın değiller ama muhabbetleri az çok var yani.
Sizce ayıp olur mu? eskisine. Ne yapmam gerekiyor. Belki de bu yeni kız, eskisi ile ilişkimizin olduğunu bilmiyordur. Ona da ayıp olur mu*?
Ayıp olup olmayacağını düşünmeye gerek yok, çünkü başkaları seni çok da düşünmez. Eğer olsun gibi bir düşüncen varsa birlikte takılın bir süre, eğer aklına yatıyorsa da sevgili olabilirsiniz.

Ayıp olup olmayacağını düşünmeye gerek yok, çünkü başkaları seni çok da düşünmez. Eğer olsun gibi bir düşüncen varsa birlikte takılın bir süre, eğer aklına yatıyorsa da sevgili olabilirsiniz.
Zaten konu açtıktan 1 saat sonra o yazdı knk
Ayıp değilmiş
xD

Kalp bu agacım kime tutulacağı belli olmaz.
Eğer kalbinle seviyorsan ve onun da seni sevdiğine inanıyorsan sevgili olabilirsiniz.
Eski EX'ini ne diye ilgilendirecek ki?

Kalp bu agacım kime tutulacağı belli olmaz.
Eğer kalbinle seviyorsan ve onun da seni sevdiğine inanıyorsan sevgili olabilirsiniz.
Eski EX'ini ne diye ilgilendirecek ki?
Dediğine göre 2-3 ay boyunca ilgi duyuyormuş. Son birkaç hafta abartılı bir şekilde belli etmeye çalıştı. Bende anladım zaten. Bilmiyorum farklı bir his aldım ondan diğerlerine göre.

Haklısın eskisini ilgilendirmez.

LÜTFEN CİDDİYET
kız konusu yeter artık diyenler gelmeden.

LÜTFEN CİDDİYET
ayrılmadan önce düşünseymiş yoluna bak geç patavatsız olmaktan fayda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri