aslında benimkinin batarya ömrü çok kötü buda taşınabilirlik konusunda sıkıntı yaratıyor oyun odaklı haraket etmektense iş odaklı düşünmüştüm sizce yanlış mısendeki bilgisayar daha iyi gibi tek avantajı 16gb ram olması 14 inç biraz daha küçük ekran olacak ekran kartı onboard performansı 1650nin yarısı kadar bile göstermiyor siteler. bir sorunu yoksa neden takas yapıyorsun sendeki bilgisayar daha iyi ekran kartı yok onun programlamada sadece işlemci kullanılır ama grafik tasarrım yapacaksan sendeki daha iyi. amd işlemcilerde ısınma sorunuda olabiliyor tabi matebook bilmiyorum
evet oyun oynamıyorumOyun oynamayı düşünmüyorsanız mantıklı bir takas gibi görünüyor.
oyun oynamıyorum oyun için ayrı bir bilgisayarım var bunu taşınabilirlik ve ofis odaklı düşündüm sizce uygun mu yoksa daha iyi bir şey ile mi takas etmem lazım cihazda bir sorun yok pil ömrü olarak da tatmin ettiğini düşünüyorum sizce doğru muHocam tamamen tercih meselesi. Sizin için hangisi daha önemli bunu düşünmelisiniz. Ayrıca satarak nakit ile alabileceğiniz cihazlarıda bir değerlendirmek lazım.
Oyun oynamıyorsanız kesinlikle doğru. Gaming cihazlar iş için kullanmda taşıma ve pil olarak üzüyor. Aceleniz yoksa ise satıp nakitle bir şey almak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ancak tabi değerlendirmek lazım belkide bu daha mantıklıdırç Genel olarak yorumluyorum bu cihazın ederini bilmiyorum.oyun oynamıyorum oyun için ayrı bir bilgisayarım var bunu taşınabilirlik ve ofis odaklı düşündüm sizce uygun mu yoksa daha iyi bir şey ile mi takas etmem lazım cihazda bir sorun yok pil ömrü olarak da tatmin ettiğini düşünüyorum sizce doğru mu
internet sitesinde 11.nesil i5 ve düz 1650 modeli 11.999tl benim ki 10.nesil i5 ama Ti performance modeli sizde ederi ne olur bende satmak istedim fakat güzel bir matebook teklifi alınca takas uygun gördüm sizce ederi ne kadarOyun oynamıyorsanız kesinlikle doğru. Gaming cihazlar iş için kullanmda taşıma ve pil olarak üzüyor. Aceleniz yoksa ise satıp nakitle bir şey almak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ancak tabi değerlendirmek lazım belkide bu daha mantıklıdırç Genel olarak yorumluyorum bu cihazın ederini bilmiyorum.