Yardım Stardew Valley mouse imleci gözükmüyor

asamed

80+
Reaksiyon skoru
13
Öncelikle merhaba bilgisayar özelliklerim 6 gb ram intel core 2duo işlemci ve ekran kartı 250mb atı x300/x550/x1050 diye geçiyor çoğu oyunu açamadığı için stardew valley steam üzerinden indirdim ama oyuna girdiğim zaman mouse imleci gözükmüyor ve oyun oluşturduğumuz kısımdaki bölge resimleride gözükmüyor nedenini bilen ve yardımcı olacak varmı ?

Merhaba Kral. Şunları deneyip dönüş yapar mısın bana ?
  • Başlangıç menüsünde Kullanıcı hesap kontrolü yazarak Enter tuşuna basınız.
  • Bilgisayarınızdaki değişikliklerle ilgili ne zaman bildirim alacağınızı seçin sayfasında Her zaman bildir kısmının bir altındaki çubuğa tıklayarak Tamam'a basınız.
  • Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.

Merhaba Kral. Şunları deneyip dönüş yapar mısın bana ?
  • Başlangıç menüsünde Kullanıcı hesap kontrolü yazarak Enter tuşuna basınız.
  • Bilgisayarınızdaki değişikliklerle ilgili ne zaman bildirim alacağınızı seçin sayfasında Her zaman bildir kısmının bir altındaki çubuğa tıklayarak Tamam'a basınız.
  • Bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.
yok ya olmadı yine aynı şekil

Steam üzerinden dosyaları doğrulamayı deneyebilirsin. Ayrıca mod kuruluysa bozuyor olabilir.

Bir ayarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Şu an bakamıyorum ama ayarlarda biraz gezin istersen.

işte mouse gözükmediği için oyun kuramıyorum ve oyun kurma ekranı da böyle gözüküyor
Ekran Alıntısı.PNG

yok oda olmadı ya hala aynı sorun var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka bir oyun daha indirdim ve bu hatayı aldım acaba ekran kartından dolayımı
Ekran Alıntısıf.PNG

Merhaba dostum... Şimdi benim bilmem gereken şey oyununda kayıtlı bir save varmı?
Eğer varsa bazen o save'in ayarları menüde de geçerli olabiliyor. Kurduğun oyuna girip ayarlardan Force modunu : OFF yapman gerekecek fakat galiba sen oyunun içinede giremediğin için manuel olarak oyunun dosyalarından ayar yapacağız.
Peki nasıl yapıcaz?:
Windows tuşu+R yaptıktan sonra çalıştır paneli açılacak, oraya : %AppData% yazıyoruz. Stardew Valley dosyasını bulduktan sonra içinde ''startup_preferences'' adında bir dosya olacak. Ona tıklayıp not defteri olarak açtıktan sonra (1. Resim) birsürü saçma sapan yazılar denk gelecektir.
Tek yapmamız gereken şey Ctrl+F yapıp resimdeki gibi ''game'' yazıp ''gamepadMode>Auto'' u buluyoruz ve onu ''gamepadMode>ForceOff''olarak değiştirip kaydediyoruz.
Umarım sorunun çözülmüştür. Eğer olmadıysa Stardew Valley dosyasında (2. Resim) bulunan iki dosyayı sildikten sonra steamde dosyaları doğrulatman yeterli olacaktır.

bilmemne.PNG

Umarım sorunun çözülmüştür. Eğer olmadıysa Stardew Valley dosyasında (2. Resim) bulunan iki dosyayı sildikten sonra steamde dosyaları doğrulatman yeterli olacaktır.

asdasdasd.PNG

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,484
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri