HDD masayı titretiyor

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Selamlar, kasamda HDD için kızak bulunmamakta direk vida ile kasaya sabitleniyor. Fakat WD 1TB Blue HDD'im ses değil de çok fazla titreme yapmakta. Kasa metal olduğundan dolayı mı bilmiyorum fakat titremeyi bariz duyabiliyorum ve masadan da rahatlıkla hissediliyor. Sizce HDD kızağı alsam sorun çözülür mü ? Veya başka bir çözümü var mıdır acaba ? (Kasam imzamda)

Selamlar, kasamda HDD için kızak bulunmamakta direk vida ile kasaya sabitleniyor. Fakat WD 1TB Blue HDD'im ses değil de çok fazla titreme yapmakta. Kasa metal olduğundan dolayı mı bilmiyorum fakat titremeyi bariz duyabiliyorum ve masadan da rahatlıkla hissediliyor. Sizce HDD kızağı alsam sorun çözülür mü ? Veya başka bir çözümü var mıdır acaba ? (Kasam imzamda)
Çare SSD almak :D

Bende de bu tarz bir sorun vardı. Şu şekilde bir nebze çözdüm. Sende deneyebilirsin. Vida attığın yerlerin altına küçük bir sünger kes ortasını delip HDD'nin altına koy. Vidalarken de vidaları çok aşırı fazla sıkma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,147
Üyeler
188,377
Son üye
YooEmoli
Geri