Yardım F/P Gaming Mouse Tavsiyesi

kaptanrot

80+
Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar herkese selam, Başlıkta da belirttiğim gibi Fiyat Performans odaklı bir Oyuncu Mousa ihtiyacım var, Bütçem 1000 tl ye kadar ama 200-500 tl bandındada F/P ürünü varsa oda olur, Kablosuz Kablosuz olması farketmez önceliğim macro boyutta olması, tek kriterim bilindik bir marka olması yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Not: Klavyem APEX 7.

Logitech G203 Lightsync bakabilirsiniz. hem şık hem de güzel bir mousedur.

Logitech G203 Lightsync bakabilirsiniz. hem şık hem de güzel bir mousedur.
sensör problemi var diye okumuştum aldıktan sonra ama bir sıkıntısını görmedim daha canavar gibi mouse zaten logitechin programı çok kolay ve kullanışlı fiyatını hak ediyor

sensör problemi var diye okumuştum aldıktan sonra ama bir sıkıntısını görmedim daha canavar gibi mouse zaten logitechin programı çok kolay ve kullanışlı fiyatını hak ediyor
G102'de o sensör problemi var. ben kullanıyorum g102 ama çok problemini görmedim. G203'de o sensör probleminin olmaması lazım.

çok sorunlu yazıyorlar. sürekli corsair katar proyu öneriyorlar genelde bu segmentte. ben kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim
G102'de o sensör problemi var. ben kullanıyorum g102 ama çok problemini görmedim. G203'de o sensör probleminin olmaması lazım.

Arkadaşlar herkese selam, Başlıkta da belirttiğim gibi Fiyat Performans odaklı bir Oyuncu Mousa ihtiyacım var, Bütçem 1000 TL ye kadar ama 200-500 TL bandındada F/P ürünü varsa oda olur, Kablosuz Kablosuz olması farketmez önceliğim macro boyutta olması, tek kriterim bilindik bir marka olması yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. Not: Klavyem APEX 7.
Bende aerox 3 wireless 2022 var.
Çok hafiftir.
Ben memnunum.

Yorumlarınız için teşekkürler Razer Deadth Adder v2 yi çok ovüyorlar kullanan varmıdır?

Yorumlarınız için teşekkürler Razer Deadth Adder v2 yi çok ovüyorlar kullanan varmıdır?
Çok kaliteli FOCUS + sensöre sahiptir. Kesinlikle alınır. En iyi sensörlerden biridir. Yakın zamanda 250TL'ye itopya'da satıldı. Bir daha satılır mı bilmiyorum ama F/P olarak Razer Deadthadder v2 Mini de alınabilir.

Dostum Deathadder V2 en mantıklısı olur hem fiyatı bir bant aşağıya düştü hem de manyak bir F/P mouse'udur en iyi sensör kendisinde var.

Geri