Bu ürün orijinal midir ?

Ürün yorumu olmayan ürünlerden uzak durun.

Satıcı hakkındaki yorumlar iyi alınabilir bence

Böyle bir ürünün sahtesi olacağını zannetmiyorum. Sahteyse bile gelince farkedilir zaten o zaman da iade edersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyattan endişeleniyorsan zaten bu fiyatlara hatta daha ucuza satılıyordu bir kaç ay önce.

Evet ben de dikkat ediyorum popülerliğe ve yorumların içeriklerine ancak bazen çok yorumlu ve popüler olan bir ürün, popüler olmayan aynı üründen pahalı olabiliyor. O yüzden denemekte fayda var en fazla zaman kaybederiz

Evet ben de dikkat ediyorum popülerliğe ve yorumların içeriklerine ancak bazen çok yorumlu ve popüler olan bir ürün, popüler olmayan aynı üründen pahalı olabiliyor. O yüzden denemekte fayda var en fazla zaman kaybederiz
iade konusunda problem olmasından korkuyorum birde orijinal olup olmadığını tam olarak nasıl anlıyabilirim ?

iade konusunda problem olmasından korkuyorum birde orijinal olup olmadığını tam olarak nasıl anlıyabilirim ?
Ürün geldiğinde seri numarasını asusta sorgulayarak veya garanti kısmına ekleyerek

ne kadar seslidir sizce nx blue switchler ?
Valla ben blue switche karşıyım ses sevmiyorum, kişinin ses eşiğine göre değişir ama. Seslidir yani 3 4 metreden duyulur klikler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,059
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri