Garipbirfizikci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 322
5 yıl önce kablosuz logitech f710 gamepad almıştım, o zaman shadow of mordor vs oynuyordum, yakın mesafede sorun yok ama uzadıkça bağlantı takılma sorunları yaşamaya başladım, oyunu bitirince rafa kaldırdım. işe başladık sistem kurduk tv salon derken raftan çıkarttım, çalışması yine aynı need for speed'de denedim aynı takılmalar mevcut 
haliyle püf noktası mı var ? forumda çoğunluğun önerdiğini gördüm f/p olarak.
Destiny 2 oynuyorum, bazen sırt ağrısı çekmemek için joystickle koltuktan uzanarak oynamak istiyorum, f710 u etkili şekilde kullanamazsam xbox düzeninde bir gamepad almak istiyorum, microsoft xbox gamepad'i üretmiyor sadece muadilleri piyasada, onları bilgisayara bağlamada adaptör gerekiyormuş bunun olayı nasıl oluyor? ikinci ele girmeden ucuza nasıl halledebiliriz?
Destiny 2 oynuyorum, bazen sırt ağrısı çekmemek için joystickle koltuktan uzanarak oynamak istiyorum, f710 u etkili şekilde kullanamazsam xbox düzeninde bir gamepad almak istiyorum, microsoft xbox gamepad'i üretmiyor sadece muadilleri piyasada, onları bilgisayara bağlamada adaptör gerekiyormuş bunun olayı nasıl oluyor? ikinci ele girmeden ucuza nasıl halledebiliriz?