Bütçem 60k nasıl bir sistem tercih etmeliyim?

Yani bilgisayarda iş filan yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlarda GTA 5, COD warzone, Hitman, The witcher 3 gibi oyunlar ve de Csgo valorant tarzı oyunlar ve FPS değerinin 90-100 değerinde ve de daha fazla olmasını istiyorum
Bunun için 10.000-15.000₺'lik bir makinede tercih edebilirsin. Belki artan 35.000-40.000₺ ile gelecekte okuyacağın üniversiteye falan ödersin.

Bana kalsa topla derim daha uygun ve daha uyumlu bileşenler olur

Bunun için 10.000-15.000₺'lik bir makinede tercih edebilirsin. Belki artan 35.000-40.000₺ ile gelecekte okuyacağın üniversiteye falan ödersin.
ya şöyle ki ailem direkt para vermiyor bana sadece bu kadar bütçe olduklarını söylediler yani ben 20k lik sistem alsam geri kalan 40k ailemde kalıcak yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalsa topla derim daha uygun ve daha uyumlu bileşenler olur
Hocam bende toplamayı düşünüyorum ama bu işleri bilmiyorum yardımcı olur musun acaba

ya şöyle ki ailem direkt para vermiyor bana sadece bu kadar bütçe olduklarını söylediler yani ben 20k lik sistem alsam geri kalan 40k ailemde kalıcak yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende toplamayı düşünüyorum ama bu işleri bilmiyorum yardımcı olur musun acaba
Ekran kartıni en sona bırak. Devamlı düşüşte çünkü. Kasa PSU anakart işlemci ram ve ne SSD 3tb lik HDD.

Gibi sistemler
Al bunu geç https://www.teknogenetik.com/venom-...00-xt-500gb-m2-nvme-oyun-bilgisayari-pmu99098

Yani bilgisayarda iş filan yapmayacağım sadece oyun oynayacağım. Oynayacağım oyunlarda GTA 5, COD warzone, Hitman, The witcher 3 gibi oyunlar ve de Csgo valorant tarzı oyunlar ve FPS değerinin 90-100 değerinde ve de daha fazla olmasını istiyorum
bu istediğin fps değerleri için o kadar para vermene gerek yok 20k ya bile dediğklerindne daha iyi performans alabileceğin pc toplayabilirsin.Geri kalan parayada 4k tv falan alırısn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri