JustPlayer004
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
şimdi gelsin çözüm bulsun amd ekran kartlarını savunanlar başka zaman 10fps için amd candır amd adamır diyenler nerede göremiyorumİlk çıktığında Da-G5 satın aldım.Daha sonrasında ne hikmetse ekran kartı bozuk çıktı.Burada da sormuştum sizlere.Herkes DDU cart curt bir şeyler dedi ama maalesef ki ben pek anlamadığım için dokunmadım PC'ye.Ardından ilometrelerce yol katettikten sonra Beylikdüzü İtopya'ya gittim ve teknik destek ile durumu konuştuk sağ olsunlar günü gününe değiştirdiler ekran kartını.Ekran kartı bozukmuş,ve yine ne hikmetse sadece benim başıma gelmiş bu olay.Sonra mutlu mutlu evime gittim yükledim yine Valorant'ımı Cs'mi,her şey güllük gülistan(2 günde bir ekran kartı çöktü hatası veriyor Valorant'ta ama dert etmedim.) Sonrasında canım Mortal Kombat 11 çekti ve hemen yükledim.20 dakika çatır çutur oynadım sonra sıkılıp kapattım ama hata vermedi.Şimdi her girdiğimde ekran direkt black screen'e düşüyor ve asla açılmıyor.Şimdi ben yeniden gitmek zorunda mıyım? çok sıkıldım artık bu durumdan.Bu nedir arkadaş bu nasıl bir mağdurluktur.Hayatım boyunca sahip olduğum ilk ve tek PC bile hatalı çıktı şaka gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül Abi lütfen yardımcı olabilir misin? Nedir bu problem? Cidden korkmaya başladım artık zaten maddi durum malum yerlerde...
6600xt 6600 10 15fps daha iyi performans veriyor moruqqq rtx 3050 den 3060dan daha iyi diyenler nerede hadi gelin çözüm bulun !!!!