İtopya DA-G5 Sistem Hatalarından BIKTIM!!!

İlk çıktığında Da-G5 satın aldım.Daha sonrasında ne hikmetse ekran kartı bozuk çıktı.Burada da sormuştum sizlere.Herkes DDU cart curt bir şeyler dedi ama maalesef ki ben pek anlamadığım için dokunmadım PC'ye.Ardından ilometrelerce yol katettikten sonra Beylikdüzü İtopya'ya gittim ve teknik destek ile durumu konuştuk sağ olsunlar günü gününe değiştirdiler ekran kartını.Ekran kartı bozukmuş,ve yine ne hikmetse sadece benim başıma gelmiş bu olay.Sonra mutlu mutlu evime gittim yükledim yine Valorant'ımı Cs'mi,her şey güllük gülistan(2 günde bir ekran kartı çöktü hatası veriyor Valorant'ta ama dert etmedim.) Sonrasında canım Mortal Kombat 11 çekti ve hemen yükledim.20 dakika çatır çutur oynadım sonra sıkılıp kapattım ama hata vermedi.Şimdi her girdiğimde ekran direkt black screen'e düşüyor ve asla açılmıyor.Şimdi ben yeniden gitmek zorunda mıyım? çok sıkıldım artık bu durumdan.Bu nedir arkadaş bu nasıl bir mağdurluktur.Hayatım boyunca sahip olduğum ilk ve tek PC bile hatalı çıktı şaka gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Abi lütfen yardımcı olabilir misin? Nedir bu problem? Cidden korkmaya başladım artık zaten maddi durum malum yerlerde...
şimdi gelsin çözüm bulsun amd ekran kartlarını savunanlar başka zaman 10fps için amd candır amd adamır diyenler nerede göremiyorum
6600xt 6600 10 15fps daha iyi performans veriyor moruqqq rtx 3050 den 3060dan daha iyi diyenler nerede hadi gelin çözüm bulun !!!!

şimdi gelsin çözüm bulsun amd ekran kartlarını savunanlar başka zaman 10fps için amd candır amd adamır diyenler nerede göremiyorum
6600xt 6600 10 15fps daha iyi performans veriyor moruqqq rtx 3050 den 3060dan daha iyi diyenler nerede hadi gelin çözüm bulun !!!!
aynı problemler nvidiada da olabiliyor cnm. sadece amd'de olan problemler değil bunlar. boş fanboyluk yapmayın.

6sene önce amd piyasada adam akıllı yoktu bile amd fan boyusun belli etme
rx 570 5 sene önce çıktı. ayrıca ne alaka dediğin şey? nvidiada da deli gibi problemler yaşadım ben. sürekli DDU ile sürücü silmekten ciğerim soldu. sen asıl nvidia fanboyusun, AMD'ye laf atmak. çünkü driver problemi konuları görüyorsun. git kartı kullan, sonra millete tecrübelerini anlat okay? zaten her driver hatası (wattman harici) nvidiada da bolca oluyor.

rx 570 5 sene önce çıktı. ayrıca ne alaka dediğin şey? nvidiada da deli gibi problemler yaşadım ben. sürekli DDU ile sürücü silmekten ciğerim soldu. sen asıl nvidia fanboyusun, AMD'ye laf atmak. çünkü driver problemi konuları görüyorsun. git kartı kullan, sonra millete tecrübelerini anlat okay? zaten her driver hatası (wattman harici) nvidiada da bolca oluyor.
Böylelerini ikna edemezsin, he diyip geçmen lazım. Cevap bile vermemen gerek.

ya ALLAH için savunma şu AMD yi ya kuzenim rx5600xt tuf kullanıyor 2senedir aldı adam akıllı kullanamadı driver sorunlarından bi başka arkadaşım var rx580 8gb asus dual kullanıyor ondada aynı şekilde driver sorunlarından bıktı artık

Böylelerini ikna edemezsin, he diyip geçmen lazım. Cevap bile vermemen gerek.
diye devam etti AMD fan boyu v2

Okudum, sana olası çözüm sunuyorum fakat elinin tersiyle itiyorsun. Rehber'de gayet açık ve basit bir şekilde yazıyor. Hiç anlamıyorsun YouTube'dan bakabilirsin.
Hayır estağfirullah ben sadece beceriksiz olduğumu dile getiriyordum :(
Son driverı yükleyin sadece. yüklerken fabrika ayarlarına döndür seçeneğine tıklayın. Daha sonra radeon software açıldığında, GPU ÖLÇEKLEME ayarını kapalı tutmayı deneyin.
acaba forumdan(siz de müsaitseniz süper olur tabii)birileri bana DDU konusunda dc'den vesaire ufacık vakit harcayarak güzel bir kurulum yaptırma şansı var mı? Cidden buna gönüllü olabilecek kişiye şimdiden çok teşekkür ediyorum.

ya ALLAH için savunma şu AMD yi ya kuzenim rx5600xt tuf kullanıyor 2senedir aldı adam akıllı kullanamadı driver sorunlarından bi başka arkadaşım var rx580 8gb asus dual kullanıyor ondada aynı şekilde driver sorunlarından bıktı artık
driver sorunlarının çözümü olduğunu bilmezse, tabi kullanamaz. bende konudaki aynı problem vardı, direkt GPU ölçekleme ayarını kapatıp çözdüm. bir daha problemi almadım.

Hayır estağfirullah ben sadece beceriksiz olduğumu dile getiriyordum :(

acaba forumdan(siz de müsaitseniz süper olur tabii)birileri bana DDU konusunda dc'den vesaire ufacık vakit harcayarak güzel bir kurulum yaptırma şansı var mı? Cidden buna gönüllü olabilecek kişiye şimdiden çok teşekkür ediyorum.
DDU ile silmene tam gerek yok, dediğimi deneyin direkt. Sadece siteye girip, son sürücü yükleyin. yükleme kısmında Fabrika ayarlarına döndür kısmı var. onu işaretleyin.

driver sorunlarının çözümü olduğunu bilmezse, tabi kullanamaz. bende konudaki aynı problem vardı, direkt GPU ölçekleme ayarını kapatıp çözdüm. bir daha problemi almadım.

DDU ile silmene tam gerek yok, dediğimi deneyin direkt. Sadece siteye girip, son sürücü yükleyin. yükleme kısmında Fabrika ayarlarına döndür kısmı var. onu işaretleyin.
peki bunu yaparken şu anki mevcut driver'ı denetim masasından mı sileceğim?

İletişime geçtiğimde "Burcu Hanım" dalga geçer gibi konuşuyordu.Şubelerimizdeki teknik servis yoğun olduğundan bağlayamıyorum dedi ama ben geçen hafta orada sıra beklerken çalışanlar omuzlarına veya bi koluna telefonu koymuş diğer eliyle pc'ler ile ilgileniyorlardı.Ben de konuyu uzatmamak için Burcu hanımın söylediği "3 sayısını tuşlayarak genel teknik servisimize bağlanabilirsiniz" seçeneğini kullanmak zorunda kaldım ve 3'ü tuşladım.Bir de ne duyayım,otomatik seslendirme benim [email protected]'a yazmamı istiyor.Cidden şaka gibi bir hizmet.Ortada ne "Genel" teknik servis var,ne de Burcu hanımın söylediği gibi bir yoğunluk...

Bu arada Wattman vs bir şeyler diyor zaten Amd Adrenalin'deki bildirim simgesinde.
Şikayet var a yaz, ben bozuk ssd yi iade için yollamıştım almamışlardı, şikayet var a yazınca iade süresi dolmasına rağmen direkt aradılar iade aldılar

peki nvidiada sorun yaşayan kimseyi görmememe ne diyeceksin dostum AMD işlemcide okey ama ekran kartında hazır değil dostum RTX de bile henüz hazır değil nvidia her alanda önde bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,159
Üyeler
185,228
Son üye
cordelio1912
Geri