Esenyurt Meydan'da ki S*riyeliler

Türkiye asimile oluyor anlamış değilim.
Bu ülkede tanıdığım zenciler var tanıdıklarım güvenilir insanlardı.
Zenciler>araplar
Zenciler adamdır ya bizim okulda ugandadan gelen bitane reis vardı çok tatlı ingilizce öğretmenimizdi sonra o gitti başka bi arkadaşı geldi dersimiz yok o hocaylada yine tatlı biri gibi.
bu tarz insanlar ülkedeki çoğu türkten çok daha iyi çok seviyom belalı olmayan zencileri

Esenyurt meydan'da devlet, masaları sandalyeleri kurmuş. Ekmek vb. yemek dağıtıyor.
Tabii S*riyeliler bu fırsatı kaçırır mı? Doluşmuşlar hemen masalara. Okul çıkışı bir parça ekmek alırım diye masaları dolandım, bir Allah'ın kulu bir parça ekmek vermedi.
Abla orucumu açacağım bir parça ekmek verir misin? Diye soruyorum. Beni masadan kovuyor.
Arkadaşlar ciddi anlamda söylüyorum bu s*riyeliler çok azdı. Hani bazen "arınma gecesi" diye dalga geçiyoruz ama durum cidden ona gidiyor. Bir milletin yaşlısı, genci, çoluğu çocuğu, orta yaşlısı, kadını erkeği nasıl bu kadar __ olabilir ya.
50-60 yaşlarında kadının biri (s*riyeli) masaya oturmuş. Önünde de en az 15-20 tane ekmek poşeti var. Abla bir tane alabilir miyim? Orucumu açacağım dedim. Bi küfür etmediği kaldı. Konuşmayı da bilmiyor lvk. Senin tutacağın orucun kabul olacağını mı sanıyorsun?

Bunları bu ülkeye alanında, müsade edeninde Allah bin belasını versin! "Bundan sonra s*riyeli lafını da sansürlü yazacağım"​

İsteyen istediği kadar ırkçı desin. Nefret ediyorum S*riyelisinden de Afganından da.
sormayıp alacaksın direkt. niye ondan izin alayım o kim oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arınma gecesinin olayı ne oluyor?
bu bir film yılın belirli bir günü herkes istediği kadar suç işleyebiliyor ve kimse karışmıyor.

sormayıp alacaksın direkt. niye ondan izin alayım o kim oluyor?
Bizim vergilerimizle yaşayan şahısın, bize racon kesmesi çok garip. Keşke şunları teröristlerinin eline versek, üçünü beşini değil HEPSİNİ.

Tek dert, para lazım.
para olsa ben hazırım
ben doğuştan hazırım. hep diyorum 1 küreğe bakar diye.

Zenciler adamdır ya bizim okulda ugandadan gelen bitane reis vardı çok tatlı ingilizce öğretmenimizdi sonra o gitti başka bi arkadaşı geldi dersimiz yok o hocaylada yine tatlı biri gibi.
bu tarz insanlar ülkedeki çoğu türkten çok daha iyi çok seviyom belalı olmayan zencileri
zenciler çok dışlanan bir toplum olduğu için diğerlerinden daha samimi geliyorlar bana zenciler adamdır.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Esenyurt meydan'da devlet, masaları sandalyeleri kurmuş. Ekmek vb. yemek dağıtıyor.
Tabii S*riyeliler bu fırsatı kaçırır mı? Doluşmuşlar hemen masalara. Okul çıkışı bir parça ekmek alırım diye masaları dolandım, bir Allah'ın kulu bir parça ekmek vermedi.
Abla orucumu açacağım bir parça ekmek verir misin? Diye soruyorum. Beni masadan kovuyor.
Arkadaşlar ciddi anlamda söylüyorum bu s*riyeliler çok azdı. Hani bazen "arınma gecesi" diye dalga geçiyoruz ama durum cidden ona gidiyor. Bir milletin yaşlısı, genci, çoluğu çocuğu, orta yaşlısı, kadını erkeği nasıl bu kadar __ olabilir ya.
50-60 yaşlarında kadının biri (s*riyeli) masaya oturmuş. Önünde de en az 15-20 tane ekmek poşeti var. Abla bir tane alabilir miyim? Orucumu açacağım dedim. Bi küfür etmediği kaldı. Konuşmayı da bilmiyor lvk. Senin tutacağın orucun kabul olacağını mı sanıyorsun?

Bunları bu ülkeye alanında, müsade edeninde Allah bin belasını versin! "Bundan sonra s*riyeli lafını da sansürlü yazacağım"​

İsteyen istediği kadar ırkçı desin. Nefret ediyorum S*riyelisinden de Afganından da.
kafasına ekmek poşetini geçirip yumruklayıp öbür dünyada açtırsaydın keşke oruçlarını sonrada kaçar denetimli serbstlik yerdin

aaa bi dakka s...... s....... ******** seni hemen cezaevine tıakr nedemek lan suriyelilerden ekmek istemek sen müslüman türk gencisin 1. vazifen suriyelileri yalamak

Hepsini Kırmızı Listeye ekleyip Yunan sınırında öldürsek ve haberlere propaganda yaparmışçasına "şu kadar terörist etkisiz hale getirildi" desek? 10/10 fikir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,290
Üyeler
189,823
Son üye
poetwhitecloud
Geri