🔥İndirim Teknobiyotik bayram indirimleri

teknobiyotik galaxtan baska bir şey satmaz mı yav bunedir arkadaş ...

Ben böyle boş görmedim, milletin işi gücü bize saplamak olmuş. Bir ürün bakarken en basitinden akakçeden en yüksek fiyatlarına bakın arkadaşlar. Resmen dolandırıcılık şu gördüğüm. Son 1 yılda bu fiyata çıkmamış bile bu ürün. Şaka gibi hahahaha.
1651353029538.png

1651353137963.png

Bu grafik en düşük fiyatları gösteriyor yalnız.
Dönem içi en yüksek fiyat yazıyor? göz doktoruna görünmenizde fayda var. Bu işlemci son 1 sene içinde hiçbir şekilde 4675 lira civarında sabit kalmamış yada o fiyat bandına yükselmemiş, en fazla 3350 lira civarını görmüş ah ah...

Görsel olarak ilgimi çok çekiyor ama ledler pazardan alınma gibi duruyor ya.

alınır mı?

Galax klayenin fiyatını indirmek yerine bindirmişler 312tl idi :D
Nasıl bir klavye bilginiz var mı ? Piyasasını bilmiyorum şuan akakçede en ucuz 390 civarı

Arkadaşlar indirim olsa bile burdan alırken 5 kere düşünün derim.

kanka çok değil 3-4 sene önceki fiyatlar umarım 2023 hükemet değişirse seçimle düzelecez
2020 yılında olsak dediğinize katılırdım ama önümüzde ki 5 sene içinde güzel bir ekonomi görmüyorum.

Ben böyle boş görmedim, milletin işi gücü bize saplamak olmuş. Bir ürün bakarken en basitinden akakçeden en yüksek fiyatlarına bakın arkadaşlar. Resmen dolandırıcılık şu gördüğüm. Son 1 yılda bu fiyata çıkmamış bile bu ürün. Şaka gibi hahahaha.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Normal fiyatı indirimli fiyatı zaten. Bunu birçok yer yapıyor, normal fiyatı indirimli fiyat diye gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri