🔥İndirim 🔥🔥POCO KARNAVALI 18:00 da BAŞLIYOR ! 🔥🔥

Robot süpürge hakkında ne diyorsunuz iyi midir o fiyata daha iyi muadili var mıdır?

Vallahi F7'nin kamera sensörü X7 pro ile aynıysa bu üzücü, bir tık daha iyi olsun isterdim. Şahsen Poco X7 Pro'nun arka kamerası da günlük kullanımda güzel, ama kapalı ortamda, gece çekiminde tırtlıyor biraz da yine de idare eder, ön kamera ise ne gece ne gündüz, her şekilde tırt bir kameraya sahip, gün ışığında kumlama yapıyor neredeyse.

Oyun konusu ve şarj konusu ise X7 Pro'da çok güzel zaten bunun için üretilmiş telefon, aldıysam 1500 maça yakın MLBB oynamışımdır, gerek şarj gerek performans olarak güzel kullandım ama başlarda yazılım sorunu vardı çok nadirde olsa uygulama takılıyordu falan o da geçti güncellemeyle. Dün sadece arama ekranı falan değişti o gerçekten offside, taş devrinden kalma tasarımı hangi çinli yaptıysa kovulmalı.
Hocam bende note 8 pro var 2.telefon olarak onda da değişti bi anda.Güncelleme desteği bitmişti aslında

Hocam bende note 8 pro var 2.telefon olarak onda da değişti bi anda.Güncelleme desteği bitmişti aslında
Vallahi ben anlamadım, ben de güncelleme yapmadım, bir şey yapmadım adamlar kendi kafalarınca telefona erişip arayüzü nasıl değiştiriyor?

Poco X3 Pro'dan selamlar. 2021 Kasım'da aldığım cihaza ya 1 yada 2 kere güncelleme verip sonra öldürdüler. Android 12 ve güvenlik güncellemesi 2022 Şubat'ta kaldı. Marka böyle bir marka, telefonlarını alırken 2 kere düşünün. Yazılımsal hatalar ve resmi uygulamalarda reklam izlemek süper!

1755846698451.webp

Poco X3 Pro'dan selamlar. 2021 Kasım'da aldığım cihaza ya 1 yada 2 kere güncelleme verip sonra öldürdüler. Android 12 ve güvenlik güncellemesi 2022 Şubat'ta kaldı. Marka böyle bir marka, telefonlarını alırken 2 kere düşünün. Yazılımsal hatalar ve resmi uygulamalarda reklam izlemek süper!

Alıntıyı görüntüle
Sırf bu yüzden poco x6 pro alacaktım a35 aldım

Samsung harici Android telefonlar tr alınmaz bence. Poco x7 pro aldım 16k ödedim kapalı kutu. Param güvende ile almasam daha da ucuza gelecekti

Samsung harici Android telefonlar tr alınmaz bence. Poco x7 pro aldım 16k ödedim kapalı kutu. Param güvende ile almasam daha da ucuza gelecekti
Onlarında kayıdıyla uğraşıyorsun tanıdık bulursan anca öyle yaptırılır ve 2 yıl garanti alamamış oluyorsun yoksa yurtdışı telefon alcak olan gidip daha ucuza geliyor diye pocoyu yd almasın gitsin xiaomi 15 alsın

Bu düşünülebilir , kalem ve kulaklık da yanında.

Hocam sepetimde kupon ile beraber 6999₺ ye düşüyor. Kenarda dursun lazım olur diye alınabilir mi ?

Bu ürünü alırsak vergi indiriminden yararlanabiliyormuyuz? Öyle bir şey varsa 2 tane alacağım şimdi.
Yararlanamazsın. Faturada hediye olarak bile gözükse tablet dışında bi şey olmamalı. Maalesef hükümetimiz minumum gencin yararlanabiliceği şekilde tasarlamaya özen göstermiş yasayı

android olarak ya google ya da samsung alınır bence google pixel 10 lar mükemmel olmuş

Bu nasıl kampanya çözemedik. Hiçbir şey alınmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri