FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,371
bu ürünü görünce çok duygulandım 400-500tl ye ne kadar çok satmıştı ya.
Bu grafik en düşük fiyatları gösteriyor yalnız.Ben böyle boş görmedim, milletin işi gücü bize saplamak olmuş. Bir ürün bakarken en basitinden akakçeden en yüksek fiyatlarına bakın arkadaşlar. Resmen dolandırıcılık şu gördüğüm. Son 1 yılda bu fiyata çıkmamış bile bu ürün. Şaka gibi hahahaha.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dönem içi en yüksek fiyat yazıyor? göz doktoruna görünmenizde fayda var. Bu işlemci son 1 sene içinde hiçbir şekilde 4675 lira civarında sabit kalmamış yada o fiyat bandına yükselmemiş, en fazla 3350 lira civarını görmüş ah ah...Bu grafik en düşük fiyatları gösteriyor yalnız.
Görsel olarak ilgimi çok çekiyor ama ledler pazardan alınma gibi duruyor ya.https://www.teknobiyotik.com/ramazan-bayrami-firsatlari
belki ilginizi çeken bir şeyler vardır.
kanka çok değil 3-4 sene önceki fiyatlar umarım 2023 hükemet değişirse seçimle düzelecez
bu ürünü görünce çok duygulandım 400-500tl ye ne kadar çok satmıştı ya.
Nasıl bir klavye bilginiz var mı ? Piyasasını bilmiyorum şuan akakçede en ucuz 390 civarıGalax klayenin fiyatını indirmek yerine bindirmişler 312tl idi![]()
2020 yılında olsak dediğinize katılırdım ama önümüzde ki 5 sene içinde güzel bir ekonomi görmüyorum.kanka çok değil 3-4 sene önceki fiyatlar umarım 2023 hükemet değişirse seçimle düzelecez
Normal fiyatı indirimli fiyatı zaten. Bunu birçok yer yapıyor, normal fiyatı indirimli fiyat diye gösteriyor.Ben böyle boş görmedim, milletin işi gücü bize saplamak olmuş. Bir ürün bakarken en basitinden akakçeden en yüksek fiyatlarına bakın arkadaşlar. Resmen dolandırıcılık şu gördüğüm. Son 1 yılda bu fiyata çıkmamış bile bu ürün. Şaka gibi hahahaha.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biliyorum biliyorum da 4.5k'nın üzerinde de fiyatını göstermezsinNormal fiyatı indirimli fiyatı zaten. Bunu birçok yer yapıyor, normal fiyatı indirimli fiyat diye gösteriyor.