FED bugün faiz kararını açıklayacak !

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,387
Dostlar faizin arttırılma olasılığının yüksek olduğu yönünden tahminler var ve en az 50 baz puan arttırırlar deniliyor.
Bu akşam saat 21.00'da öğreneceğiz bakalım.
Dolar arttığında pc parçalarının fiyatlarına çok dokunmazlar umarım.

Dostlar faizin arttırılma olasılığının yüksek olduğu yönünden tahminler var ve en az 50 baz puan arttırırlar deniliyor.
Bu akşam saat 21.00'da öğreneceğiz bakalım.
Dolar arttığında pc parçalarının fiyatlarına çok dokunmazlar umarım.
Kur korumalı hesaba koy paran değer kaybetmez derdim ama Türkiyede dolar 1 artınca 3 zam geliyor.

Kur korumalı hesaba koy paran değer kaybetmez derdim ama Türkiyede dolar 1 artınca 3 zam geliyor.
Ya paranı en azından koruyorsun ama alım gücü iyice bitiyor. Mesela 2 yıl önce 100 binlik araba şuan 600 bine satılıyor. Baktığında 500 bin kâr var. Ama kağıt üstünde sadece. Tek kârı parasını korumak.

Ya paranı en azından koruyorsun ama alım gücü iyice bitiyor. Mesela 2 yıl önce 100 binlik araba şuan 600 bine satılıyor. Baktığında 500 bin kâr var. Ama kağıt üstünde sadece. Tek kârı parasını korumak.
kanka hiçbirşey olması gerektiği gibi artmadı ülkedeki açgözlülük ve hırs yüzünden olması gerekeni 2-3 ile çarptılar.

kanka hiçbirşey olması gerektiği gibi artmadı ülkedeki açgözlülük ve hırs yüzünden olması gerekeni 2-3 ile çarptılar.
Açgözlülük hırs falan yok mazot bilmem kaç katına çıkarsa dolar birden fırlarsa esnaftan aldığı vergilerin yükünü azaltmazsa olacak şey bu zaten

İşte dolar yükseldiğinde sana kâr olarak gelen o para Merkez Bankasının kasasından çıkıyor. Ülkeyi bitirdiler resmen.

Kur korumalı = Dolar farkını ödemek için TL basılan ve TL bastığı için dolar farkını açan saçma sistem.

Kur korumalı = Dolar farkını ödemek için TL basılan ve TL bastığı için dolar farkını açan saçma sistem.
Ondan sonra ah anam vah babam. Daha dün HalkBank ATM den 100 TL para çektim ve bana 5 tane 20 ₺'lik banknot verdi ve hepsi yepyeni idi seri numaraları sıralıydı :d Sık sık karşılaşıyorum yani hiç şaşırmıyorum

Açgözlülük hırs falan yok mazot bilmem kaç katına çıkarsa dolar birden fırlarsa esnaftan aldığı vergilerin yükünü azaltmazsa olacak şey bu zaten
Nasıl yok? Dolar 2 katına çıkıyo fiyatlar 6 katına çıkıyo?

Nasıl yok? Dolar 2 katına çıkıyo fiyatlar 6 katına çıkıyo?
Okuduğunu anlamada sorun var herhalde mazot fiyatı diyorum vergiler diyorum dediği şeye bak aldığın gıdalar gökten düşmüyor 2.el araba fiyatlarına laf ediliyor daha geçen aylarda galericilerden aldığı vergiyi arttırdı üretim desen üretim yok tarım ülkesiyiz konyada ankarada tohumu toprağa atsan belki ürün tutacak adam buğdayı veya başka şeyi dışarıdan alıyor daha sayacak 40 tane şey var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha kiralardan vs bahsetmedim yaşadığım yerde kaç tane esnaf dükkan kapatma derecesine bile geldi 10.000 tl kira isteniyor adam bide elektrik su ödüyor Allah bilir ne kadar, yaşadığım yerde küçücük ilçe istanbul da falan durum ne haldedir düşünemiyorum

Geri